advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 24 min geleden
    Volvo V60
   • 36 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Kilometerteller

   In een auto zitten op het dashboard vaak verschillende meters gemonteerd. Deze kunnen worden gebruikt om tijdens het rijden de toestand van de auto in de gaten te houden. Hierbij kun je denken aan een temperatuurmeter, toerenteller en snelheidsmeter. Ook bevindt zich op deze plek vaak de kilometerteller. De kilometerteller van een auto geeft aan hoeveel kilometer de auto in totaal heeft gereden. Bij nieuwere auto’s is deze kilometerteller vaak een digitale versie die wordt weergegeven door de boordcomputer van de auto. Bij oudere modellen is dit vaak analoog en draaien de cijfers nog rond.

   Kilometerteller defect

   Op het moment dat één of meerdere instrumenten op het paneel van het dashboard niet meer werkt, kan het moeilijk zijn om goed te blijven rijden. Als de kilometerteller defect is dan is het moeilijk om aan te tonen hoeveel kilometer je gereden hebt. Dit kan gevolgen hebben voor de slijtage van sommige onderdelen van de auto zoals de distributieriem, die na een bepaald aantal kilometers moet worden vervangen. Op het moment dat de kilometerteller defect is dan moet deze worden vervangen door een ander exemplaar.

   Bij de autosloperij

   Het vervangen van de kilometerteller moet natuurlijk gebeuren bij een garage. De onderdelen die je nodig hebt voor de auto kun je echter zelf goedkoop aanschaffen. Hiervoor kun je terecht bij de autosloperij. Daar worden gecontroleerde tweedehands onderdelen van auto’s verkocht tegen betaalbare prijzen. Ook een nieuwe kilometerteller voor jouw auto is dan vaak snel gevonden. Ga daarom langs bij de autosloperij voor een nieuw exemplaar en laat deze inbouwen bij de garage. Dat scheelt een hoop in de kosten voor het materiaal.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Kilometerteller".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl