advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 35 min geleden
    Volvo V60
   • 46 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 3 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 3 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Koelsysteem

   Het koelsysteem in je auto is erg belangrijk onderdeel. Het brengt de temperatuur van de motor omlaag en voorkomt oververhitting. Als je koelsysteem niet goed werkt, kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Wees dus extra alert op eventuele problemen en mankementen. Wil je meer weten over wanneer je koelsysteem toe is aan vervanging en wat het je gaat kosten? Lees dan verder!

   Het vervangen

   Het onderdeel van het koelsysteem dat het vaakst toe is aan vervanging, is de radiateur. Als de radiateur niet naar behoren werkt, is het hele systeem van slag. Dit onderdeel is namelijk verantwoordelijk voor de verkoeling van de koelvloeistof. Als dit niet juist gebeurt, wordt de motor niet goed afgekoeld en ontstaan er flinke risico’s. Check bij twijfel de plek onder de auto, bij een lek in de radiateur of in een van de buizen ligt er namelijk vaak een beetje koelvloeistof onder de auto. Als je vermoedt dat er iets mis is met je koelsysteem, is het zaak om je auto zo snel mogelijk naar de garage te brengen.

   Koelsysteem

   Zelf doen of laten doen?

   Als je zeker weet dat de radiateur vervangen moet worden, dan kun je ervoor kiezen om dit zelf te doen. Zo bespaar je al snel de paar honderd euro die je betaalt voor montage bij een garage. Wel raden we je aan om dit alleen te doen als je een beetje verstand hebt van auto-onderdelen en er vaker mee hebt gewerkt. Ook kun je om de kosten te verminderen een tweedehands radiateur gebruiken. Doe dit alleen als de kwaliteit en functionaliteit gegarandeerd kan worden en als de verkoper betrouwbaar is.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Koelsysteem".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl