advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 2 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 2 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 3 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 3 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Koplampen

   Koplampen op een auto hebben als hoofdfunctie het duidelijk zichtbaar maken van de weg en de omgeving in het donker. Vaak zijn de koplampen van een auto zo vormgegeven dat ze duidelijk laten zien welk merk of type auto je hebt. In Nederland is het gebruikelijk om ook overdag de koplampen van de auto aan te hebben tijdens het rijden. Hierdoor ben je als voertuig duidelijker zichtbaar voor andere weggebruikers. In de avond ben je zelfs verplicht om de koplampen van de auto aan te hebben.

   Defecte koplampen

   Een ongeluk zit in een klein hoekje en bij een aanrijding aan de voorkant van de auto zijn de koplampen vaak de eerste onderdelen die kapot gaan. Als er een lampje kapot is van de verlichting in de koplampen dan is deze gauw vervangen. Maar als de koplamp zelf kapot is dan moet er een nieuwe koplamp komen. Als je een koplamp moet vervangen dan kun je het beste beide koplampen tegelijk vervangen. Op deze manier voorkom je kleurverschillen door het glas van de koplampen en zorg je ervoor dat de nieuwe koplampen evenredig slijten.

   Naar de autosloperij!

   Bij de autosloperij kun je voor nagenoeg elk merk of type auto geschikte onderdelen zoals koplampen vinden. Dit zijn gebruikte onderdelen die van gesloopte auto’s af komen maar nog wel in goede staat verkeren. Voordat deze onderdelen worden verkocht, worden ze natuurlijk wel grondig gecontroleerd en getest. Bij de autosloperij kun je tegen een goede prijs dan twee nieuwe koplampen voor jouw auto aanschaffen. Zo zorg je ervoor dat je weer veilig en duidelijk zichtbaar voor andere weggebruikers de weg op kunt met jouw auto!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Koplampen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl