advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 43 min geleden
    Ford Ka
   • 1 uur geleden
    Seat Altea Xl
   • 2 uur geleden
    Opel Astra
   • 3 uur geleden
    Peugeot 308
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Motorsteun

   Motorsteunen worden gebruikt om de motor van de auto aan de auto zetten. De motor kan niet zomaar aan de carrosserie worden vast gelast en moet kunnen bewegen tijdens het rijden. De motorsteunen dienen dan ook als hulpmiddel om trillingen en schokken tijdens het rijden op te vangen. Over het algemeen worden motorsteunen van metaal gemaakt met een rubberen tussenstuk. Het rubber zorgt ervoor dat de motor niet sneller kapot gaat of schade aan de carrosserie kan aanbrengen tijdens het rijden. Voor een stevige constructie wordt er in auto’s vaak gebruik gemaakt van 3 motorsteunen onder de motorkap.

   Aan vervanging toe

   Door langdurig gebruik of door andere oorzaken kunnen de motorsteunen kapot gaan of versleten raken. Als het rubber van de motorsteunen teveel te verduren krijgt en door ouderdom is uitgedroogd dan kunnen er scheuren in het rubber ontstaan. Als het rubber dan helemaal zou wegslijten dan zou de motor direct op het metaal van de motor steunen komen te hangen wat niet prettig is tijdens het rijden. Hierdoor slijt de motor ook sneller. Dit kan wordt wel snel ontdekt omdat de auto dan veel meer geluid maakt dan dat de bedoeling is.

   Nieuwe motorsteun kopen

   Zodra de motorsteun is versleten of kapot is moet deze zo snel mogelijk worden vervangen. Dit kan door gebruik te maken van de onderdelen die je kunt kopen bij een autosloperij. Op de autosloperij vindt je onderdelen die afkomstig zijn van gesloopte auto’s. Deze onderdelen zijn nog bruikbaar en worden grondig gecontroleerd. Vervolgens worden ze tegen een aantrekkelijke prijs verkocht zodat je, zonder teveel te betalen, nieuwe motorsteunen voor jouw auto kunt kopen!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Motorsteun".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl