Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 3 min geleden
  Volkswagen Passat
 • 1 uur geleden
  Renault Laguna
 • 2 uur geleden
  Volkswagen Golf
 • 3 uur geleden
  Volkswagen Kombi D 45 Kw Kampeerauto
 • 3 uur geleden
  Ford Focus
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Pakkingen

De pakkingen in je auto zijn niet bepaald het meest spannende of interessante onderdeel, maar zeker wel erg belangrijk. Ze zorgen ervoor dat onderdelen op elkaar aansluiten en dat er geen lekken ontstaan. Als een pakking verouderd of uitgedroogd is, moet je hem laten vervangen. Hoe weet je dat het tijd is voor een vernieuwing en wat gaat het je kosten?

Het “zweten” van je pakkingen

Een pakking die lekt of waar vloeistof of gas tussendoor sijpelt, wordt een zwetende pakking genoemd. Dit vindt vooral plaats als pakkingen te oud zijn worden. Een kapotte pakking kan op meerdere manieren opgemerkt worden. Als je bijvoorbeeld opeens veel vaker je olie moet verversen of als er leksporen op de grond onder je auto te zien zijn, is het verstandig om langs de garage te gaan. Soms kun je een falende koppakking herkennen aan witte rook die je auto uitstoot. Je koppakking is dan lek. Twijfel je eraan of er echt iets mis is? Laat je auto dan echt even checken.

Pakkingen auto

Kosten en onderdelen

De kosten zijn erg afhankelijk van je type auto en het soort pakking dat moet worden vervangen. Sommige pakkingen kun je zelf installeren, maar hiervoor moet je echt wel een beetje handigheid en expertise hebben, terwijl je voor andere een professional in moet schakelen. De pakkingen zelf zijn vaak niet erg duur, maar het werk dat er bij komt kijken kan behoorlijk zijn.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Pakkingen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl