advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 11 min geleden
    Citroen Citroen C1
   • 22 min geleden
    Volkswagen Passat
   • 44 min geleden
    Hyundai I 30cw
   • 1 uur geleden
    Saab Saab 9-3
   • 2 uur geleden
    Daf Ae45ce
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Auto met een lekke koppakking verkopen

   Direct een auto met lekke koppakking verkopen

   Auto met lekke koppakking verkopen

   Schade aan uw auto

   Een auto kan allerlei soorten schade oplopen. Dit kan door eigen schuld of pech zijn, maar je kunt ook het slachtoffer worden van andermans rijgedrag of simpelweg slijtage of corrosie. Soms ben je niet in staat of van wil om je kapotte auto te laten repareren. In dat geval biedt de autosloperij uitkomst. Zij zijn in principe geïnteresseerd in ieder soort auto dat klaar is om gesloopt te worden, om gerepareerd te worden voor een tweede leven, of om eenvoudigweg ingekocht te worden als tweedehands model. Dit betekent dat je ook een auto met een lekke koppakking kunt verkopen aan de autosloperij. Iedere auto met schade kan immers nog van waarde zijn, voor zowel jezelf als de autosloperij en een toekomstig eigenaar.

   De koppakking

   De koppakking zorgt in een auto voor het afdichten van de ruimte tussen het cilinderkop en het motorblok. Het moet bestand zijn tegen hoge gasdrukken. Wanneer de koppakking lek of kapot is, kan deze zijn afdichtende functie niet meer uitvoeren. Dit kan leiden tot problemen variërend van lekkage tot zelfs oververhitting. Wanneer de ingreep om een koppakking je teveel werk is of te duur is, dan kun je de auto met een lekke koppakking verkopen aan de autosloperij. Zij weten ofwel raad met de rest van je auto, of beschikken over tal van andere modellen die over een passende koppakking beschikken. Wij halen je auto met lekke koppakking op van huis en schatten ze de potentie van je voertuig in voor toekomstige toepassingen.

   Hergebruik van de auto

   Wanneer de auto slechts over een lekke koppakking beschikt, al dan niet gecombineerd met enkele andere kleine schadeplekken, dan kunnen wij hiermee wel uit de voeten. Jouw kapotte auto wordt op waarde geschat en er wordt bekeken of het verkopen ervan hen een doorverkoop kan opleveren. Dit kan in de vorm van het plaatsen van een nieuwe koppakking in jouw auto. Wanneer je auto met lekke koppakking over nog meer ongemakken beschikt, dan kan het misschien niet meer rijklaar worden gemaakt. In dat geval kan Autosloperij.nl nog steeds geïnteresseerd zijn in andere, specifieke onderdelen.

    

    

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Auto met een lekke koppakking verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl