Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Relais

Er worden in auto’s op meerdere plekken gebruik gemaakt van een relais. Een relais is een elektronisch onderdeel van een auto die werkt met een magneet en elektriciteit. Je vindt in de auto onder andere bij de brandstofpomp, de startmotor en bij oudere auto’s ook bij de knipperlichten een relais. Bij het starten van de auto zorgt het relais ervoor dat er genoeg stroom vanuit de accu naar de startmotor wordt gegeven om de auto te kunnen starten. De brandstofpomp gebruikt een relais om voldoende brandstof naar de motor toe te kunnen sturen en ouderwetse knipperlichten gaan aan en uit met behulp van een relais.

Kapot

Als een relais kapot is dan kunnen bepaalde onderdelen van een auto niet of niet goed meer gebruikt worden. Een defect relais die gebruikt wordt voor het starten van de auto kan waarschijnlijk niet genoeg energie geven aan de startmotor. Starten met de auto zal dan ook niet mogelijk kunnen zijn. Is de relais bij de brandstofpomp kapot, dan gaat er teveel of te weinig brandstof naar de motor toe. Ook dit werkt belemmerend tijdens het rijden. Als een relais van de auto kapot is, dan moet deze worden vervangen door een nieuw onderdeel.

Relais kopen van de autosloperij

Kijk voor het aanschaffen van nieuwe onderdelen voor jouw auto eens bij de autosloperij. Daar vindt je gebruikte, tweedehands onderdelen die afkomstig zijn van auto’s die gesloopt zijn. Deze onderdelen zijn goedkoop en worden door de autosloperij gecontroleerd voordat jij ze in jouw auto kunt laten zetten. Voor de beste kwaliteit en verschillende onderdelen ben je dus voordelig uit bij de autosloperij!

Relais

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Relais".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl