advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 55 min geleden
    Ford Ka
   • 2 uur geleden
    Seat Altea Xl
   • 2 uur geleden
    Opel Astra
   • 3 uur geleden
    Peugeot 308
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Relais

   Er worden in auto’s op meerdere plekken gebruik gemaakt van een relais. Een relais is een elektronisch onderdeel van een auto die werkt met een magneet en elektriciteit. Je vindt in de auto onder andere bij de brandstofpomp, de startmotor en bij oudere auto’s ook bij de knipperlichten een relais. Bij het starten van de auto zorgt het relais ervoor dat er genoeg stroom vanuit de accu naar de startmotor wordt gegeven om de auto te kunnen starten. De brandstofpomp gebruikt een relais om voldoende brandstof naar de motor toe te kunnen sturen en ouderwetse knipperlichten gaan aan en uit met behulp van een relais.

   Kapot

   Als een relais kapot is dan kunnen bepaalde onderdelen van een auto niet of niet goed meer gebruikt worden. Een defect relais die gebruikt wordt voor het starten van de auto kan waarschijnlijk niet genoeg energie geven aan de startmotor. Starten met de auto zal dan ook niet mogelijk kunnen zijn. Is de relais bij de brandstofpomp kapot, dan gaat er teveel of te weinig brandstof naar de motor toe. Ook dit werkt belemmerend tijdens het rijden. Als een relais van de auto kapot is, dan moet deze worden vervangen door een nieuw onderdeel.

   Relais kopen van de autosloperij

   Kijk voor het aanschaffen van nieuwe onderdelen voor jouw auto eens bij de autosloperij. Daar vindt je gebruikte, tweedehands onderdelen die afkomstig zijn van auto’s die gesloopt zijn. Deze onderdelen zijn goedkoop en worden door de autosloperij gecontroleerd voordat jij ze in jouw auto kunt laten zetten. Voor de beste kwaliteit en verschillende onderdelen ben je dus voordelig uit bij de autosloperij!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Relais".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl