advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 41 min geleden
    Audi Audi A4
   • 44 min geleden
    Ford Ka
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Mini Mini Cooper
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Ruitensproeier reservoir

   Het ruitensproeier reservoir is een kleine tank die gebruikt wordt voor de ruitenwisservloeistof. Als de ruiten van de auto vervuild zijn, dan kun je deze reinigen door ruitenwisservloeistof te gebruiken. De vloeistof wordt op de ruiten gesproeid via kleine sproeikoppen die onderaan de voorruit en de achterruit gemonteerd zijn. Deze vloeistof komt uit het ruitensproeier reservoir dat vaak aan de voorkant van de auto vlakbij de motor gemonteerd is. Het kan voorkomen dat het reservoir beschadigd is geraakt of dat er een lek is ontstaan. In dat geval is het systeem niet goed gesloten en kan de ruitenvloeistof weglopen waardoor je geen gebruik kunt maken van het systeem.

   Vervangen van het reservoir

   Is het reservoir lek geraakt of zijn er andere beschadigingen aan het onderdeel ontstaan, dan moet deze vervangen worden voor een ander exemplaar. Het oude onderdeel wordt verwijderd en de slangen die aan het reservoir verbonden zijn, worden losgekoppeld. Deze slangen lopen naar de ruitensproeiers aan de voor- en achterkant van de auto en zorgen voor het logistieke gedeelte van de vloeistof in de richting van de ramen. Afhankelijk van de plek waar het reservoir geplaatst is en de andere onderdelen die in de directe omgeving geplaatst zijn, kan deze klus snel geklaard worden. Het nieuwe reservoir wordt aan de slangen gekoppeld en kan vervolgens weer worden teruggeplaatst op de plek waar deze hoort te zitten.

   Ruitensproeier Reservoir

   Gebruikte onderdelen kopen

   Is het ruitensproeier reservoir van jouw auto lek of beschadigd? Dan moet deze vervangen worden. Je kunt er dan voor kiezen om een nieuw onderdeel te kopen en de bijbehorende materialen ook nieuw aan te schaffen. Als je wilt besparen op de kosten voor aanschaf, dan kun je ook gebruikte onderdelen kopen. Een gebruikt ruitensproeier reservoir is afkomstig uit een auto van hetzelfde merk en type als die van jou. De onderdelen uit deze auto’s worden gedemonteerd, gecontroleerd en getest. Worden ze goed bevonden, dan kunnen ze te koop worden aangeboden voor een aantrekkelijke prijs en zo een tweede leven krijgen. Hierdoor wordt hergebruik van materialen en onderdelen gestimuleerd en kun jij tegen een lage prijs een vervangend onderdeel voor de auto kopen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Ruitensproeier reservoir".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl