Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 3 min geleden
  Opel Corsa
 • 3 min geleden
  Volvo V70
 • 23 min geleden
  Fiat 280
 • 24 min geleden
  Citroen Zx 1.4i Reflex E2
 • 30 min geleden
  Renault Kangoo
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Stuur(wiel)

Je kunt een nieuw stuurwiel voor je auto aanschaffen om verschillende redenen. Na een lange tijd en intensief gebruik kan je stuur gaan slijten, dat is heel normaal. Vaak is het dan fijner en comfortabeler om het stuurwiel te vervangen. Het kan ook zo zijn dat je behoefte hebt aan een ander stuur met andere specificaties en meer (of minder) functies.

Voordelen van een nieuw stuur

Het belangrijkste voordeel van een nieuw stuur is dat je alle specificaties zelf kunt uitkiezen. Wil je bijvoorbeeld een wiel waarmee je ook de muziek, cruise control en de navigatie kunt regelen? Dan kun je kiezen voor een uitgebreid multifunctioneel stuurwiel. Ook kun je een andere soort aanschaffen dan dat je eerst had, zoals een sportwiel. Let er wel op dat niet elk stuur en elk onderdeel in iedere auto past. Je garagist kan je hierbij helpen.

Stuurwiel

Installeren

Je kunt ervoor kiezen om je nieuwe onderdelen zelf te installeren. Dit is aan de hand van de instructies redelijk goed te doen, maar wel alleen als je er een beetje verstand van hebt. Ook is bij het installeren van een nieuw stuur één ding erg belangrijk: de airbag. Als deze niet goed gemonteerd wordt, ontstaan er gevaarlijke en ongewenste situaties. Twijfel je over de instructies of over je eigen vakmanschap, laat de montage dan eenvoudig en snel uitvoeren door een professional. Je kunt er eventueel voor kiezen om een tweedehands stuur aan te schaffen, maar vanwege de aanwezigheid van de airbag is het soms verstandiger om een compleet nieuw stuur aan te schaffen.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Stuur(wiel)".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl