advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 11 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 21 min geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 38 min geleden
    Honda Civic 3dr
   • 1 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 1 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Tankvlotter

   Met de tankvlotter wordt er door de auto gecontroleerd hoeveel brandstof er nog aanwezig is in de tank. Dat is nodig om aan te geven hoeveel kilometer je nog kunt rijden met de brandstof in de tank of dat je al moet gaan tanken. Als de tankvlotter op een bepaald laag niveau is beland, dan wordt er op het dashboard van de auto een melding gegeven dat je moet gaan tanken. Afhankelijk van het merk en type auto, kun je op het moment dat het lampje gaat branden vaak nog 50 kilometer of meer rijden met de brandstof die op dat moment nog aanwezig is in de tank. Hierdoor loop je niet het risico om langs de weg te staan als de dichtstbijzijnde pomp niet in de buurt is.

   Problemen met de tankvlotter

   Als er problemen ontstaan met de tankvlotter, dan kan het systeem vaak niet goed aangeven dat er voldoende brandstof aanwezig is. In dat geval moet er een vervangend onderdeel worden geregeld. Problemen met de tankvlotter kunnen zich auto op verschillende manieren. Zo kan het lampje gaan branden waarmee wordt aangegeven dat je moet tanken, terwijl dit misschien nog wel niet het geval is. Het kan ook duidelijk worden door het wijzertje van de brandstoftank op het dashboard. Als deze naar boven en naar beneden beweegt, dan kan dat een indicatie zijn van problemen met de tankvlotter. Is de brandstoftank vol, maar laat de meter iets anders zien? Dan moet er ook gekeken worden naar een oplossing.

   Tankvlotter

   Nieuwe vlotter

   Het vervangen van een tankvlotter is bij een garage vaak niet veel werk. Je kunt met de auto naar een garage gaan en een nieuw onderdeel laten plaatsen. In dat geval betaal je wel de volledige prijs voor de tankvlotter, terwijl dat ook goedkoper kan. Je kunt namelijk ook kiezen voor een tweedehands onderdeel. Tweedehands tankvlotters en andere onderdelen worden gehaald uit auto’s die naar de sloop gebracht worden. Sloopauto’s worden altijd eerst ontdaan van waardevolle onderdelen die nog bruikbaar kunnen zijn. Deze onderdelen worden schoongemaakt, gecontroleerd en vervolgens te koop aangeboden voor aantrekkelijk lage prijzen. Zo kun je voordelig een vervangend onderdeel aanschaffen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tankvlotter".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl