Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 6 min geleden
  Suzuki Swift
 • 14 min geleden
  Onbekend voertuig
 • 20 min geleden
  Toyota Toyota Corolla Verso
 • 50 min geleden
  Bmw Z Reihe
 • 1 uur geleden
  Toyota Toyota Corolla Verso
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Tweedehands en gebruikte SEAT onderdelen

Het Spaanse SEAT (Sociedad Espanola de Automóviles de Turismo) staat tegenwoordig bekend als een autofabrikant met een solide imago. Waar de auto’s in de vroege beginjaren nogal eens werden bestempeld als ‘saai’, heeft grote broer Volkswagen van SEAT een merk met een sterke positie in de markt gemaakt. De aantrekkelijkheid van de auto’s blijft alsmaar stijgen en nieuwe modellen worden steeds geavanceerder. Maar wat als er een onderdeel kapot gaat? Dankzij het brede aanbod aan gebruikte onderdelen die je kunt vinden bij autosloperijen, kan elk onderdeel binnen een mum van tijd vervangen worden.

Over SEAT

Het in 1950 opgerichte SEAT draaide de eerste tientallen jaren vooral op in licentie gebouwde Fiat wagens. Zo was de SEAT 600 bijvoorbeeld een kopie van de Fiat 500. Pas na de breuk tussen de Spaanse en Italiaanse autofabrikanten in de jaren ’80, begon SEAT met het onafhankelijk produceren van auto’s. In 1984 rolde de SEAT Ibiza van de band. Volkswagen nam een meerderheidsbelang over, waardoor de SEAT wagens vandaag de dag grotendeels gebaseerd zijn op Volkswagen technieken. De praktische wagens hebben bijna allemaal een sportieve uitstraling.

Seat onderdelen

De verschillende SEAT modellen

Ga je bij een autosloperij op zoek naar tweedehands onderdelen voor jouw SEAT, dat zul je waarschijnlijk vinden wat je nodig hebt. Ongeacht de leeftijd of het precieze model van je wagen. Rijd je een Inca, Ibiza, Toledo, Arosa, Marbella, Alhanbra, León, Altea of Cordoba? Onderdelen voor deze modellen zijn goed vertegenwoordigd bij sloperijen. Soms verkoopt een autosloperij alleen onderdelen van een specifiek merk, in andere gevallen koop je bij sloperijen die van meerdere merken gebruikte onderdelen in hun magazijn hebben liggen. Ook voor onderdelen van andere, hierboven niet genoemde modellen, hoef je vaak niet lang te zoeken.

Welke tweedehands SEAT onderdelen zijn er verkrijgbaar?

Bij autosloperijen vind je verschillende onderdelen voor diverse modellen. Ben je op zoek naar een trommelrem, verdelerkap, stuurbekrachtigingspomp, ruitenwissers, een koplamp, geleiderol of pedaalrubbers? Je hebt ze op een sloperij zo gevonden. En die einddemper, radiatorslang of waterpomp? Ook daarover hoef je je geen zorgen te maken. Autosloperijen bieden de gebruikte onderdelen overigens tegen een sterk verlaagde prijs aan. Ook wordt er tegenwoordig vaak garantie afgegeven op de artikelen.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte SEAT onderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl