advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   • 3 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 4 uur geleden
    Opel Movano
   • 7 uur geleden
    Opel Astra Sports Tourer
   • 7 uur geleden
    Volkswagen Polo
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Wielbouten en wielmoeren

   Wielbouten en wielmoeren zijn essentiële onderdelen van je auto, ze zorgen er namelijk voor dat de wielen goed en stevig vast blijven zitten. Zoals bijna elk onderdeel is het na een langere periode tijd om ze te vervangen. Hoe weet je wanneer je ze moet vervangen en voorkom je gevaarlijke situaties? Hier lees je alles over de vernieuwing van je wielbouten en -moeren.

   Waarom en wanneer vervangen?

   Slijtage en beschadigingen zijn de belangrijkste oorzaken van het verminderd functioneren van de bouten en moeren. Met name als je wisselt tussen zomer- en winterbanden, wordt er veel van ze gevraagd, omdat ze los en vast worden geschroefd. Ook vuil hoopt zich op bij langdurig gebruik. Als je het idee hebt dat je wielen minder stevig vastzitten of als je de bouten en moeren al erg lang gebruikt, is het misschien tijd om ze te vervangen.

   Wielbouten en wielmoeren

   Nieuwe onderdelen en installatie

   De wielbouten en wielmoeren zijn geen dure onderdelen, en zijn zowel nieuw als tweedehands erg betaalbaar. Wel kun je voor tweedehands exemplaren gaan als je er veel nodig hebt en de kosten daardoor toch oplopen. Zorg er voor dat ze goed schoon maakt, want als dit niet het geval is, hebben ze een erg korte levensduur. Het installeren van deze onderdelen kan simpel zijn, maar je moet wel op een aantal dingen letten. Je moet namelijk beschikken over de juiste apparatuur, kunnen zorgen voor de ideale spankracht en ervoor zorgen dat de bouten en moeren geen sporen van vuil of roest vertonen. Als je dit klusje snel geklaard wil hebben, kun je het door een professional in de garage laten doen. Zij kunnen vaak direct je banden op de juiste spanning zetten.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Wielbouten en wielmoeren".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl