Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 10 min geleden
  Suzuki Wagon R
 • 19 min geleden
  Renault Clio
 • 27 min geleden
  Ford Fiesta
 • 27 min geleden
  Saab Saab 9-5
 • 34 min geleden
  Ford Fiesta
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Tweedehands en gebruikte Chevrolet onderdelen

Chevrolet is een Amerikaans automerk dat in 1911 werd opgericht. Het geldt al sinds 1917 als het bestverkochte merk van General Motors. In dat jaar sloegen de twee de handen ineen. Chevrolet produceert de meest uiteenlopende typen auto’s. Zo rollen er van de band van Chevrolet onder andere sportieve hatchbacks, pick-ups maar ook vrachtwagens. Het thuisland heeft altijd de grootste afzetmarkt gevormd. Sinds het eind van 2015 worden er wegens tegenvallende verkoopcijfers geen nieuwe Chevrolet modellen meer in Europa verkocht. General Motors richt zich in Europa vooral op dochteronderneming Opel. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat jij als Chevrolet-rijder met je handen in het haar hoeft te zitten als er iets aan je auto moet gebeuren. Gaat er een onderdeel kapot of raakt het simpelweg onbruikbaar door slijtage? Dan biedt de tweedehands markt jou de oplossing. Daarmee bedoelen we niet de aanschaf bij particulieren, maar bij autosloperijen. Daaraan zijn tegenwoordig vele voordelen verbonden.

Chevrolet onderdelen kopen

Wat zijn de voordelen van een autosloperij?

De aanschaf van gebruikte onderdelen bij een sloperij brengt diverse voordelen met zich mee. In de eerste plaats geldt natuurlijk de aanschafprijs. Onderdelen die je bij een sloperij koopt, zijn aanzienlijk goedkoper. Meestal kun je rekenen op een minimale besparing van vijftig procent ten opzichte van een nieuw onderdeel. Je kunt ervan uitgaan dat de onderdelen naar behoren werken, want na de demontage zijn deze zorgvuldig getest. Dat betekent voor jou binnenkort dus weer vele zorgeloze kilometers en een soepel verloop van de volgende APK.

Welke onderdelen zijn bij sloperijen te verkrijgen?

Alle denkbare auto-onderdelen zijn tweedehands en in goede staat verkrijgbaar bij autosloperijen. Ben je op zoek naar een motorkap, een onderdeel van het remsysteem, schokbrekers, een versnellingsbak, V-snaar of ruitenwissers? Je hebt ze bij een sloperij zo gevonden. Hetzelfde geldt voor een spanrol, draagarm, radiator, grille en nog veel meer. Onderdelen zijn te vinden voor elk model. De bekendste modellen van Chevrolet zijn de Captiva, Express, K30, Spark, Trans Sport en Silverado.

Ook oldtimers als de Corvette en de Camaro –beide sportwagens- behoren tot de paradepaardjes van dit merk.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Chevrolet onderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl