advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 uur geleden
    Mercedes-benz C 220 Cdi
   • 7 uur geleden
    Subaru Forester
   • 7 uur geleden
    Audi Audi A6 Allroad Quattro
   • 8 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 9 uur geleden
    Toyota Toyota Corolla Verso
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Tweedehands en gebruikte Citroën onderdelen

   Het Franse Citroën werd in 1919 opgericht. Het merk begon met de productie van personenauto’s en bestelwagens voorzien van achterwielaandrijving. Dit, in combinatie met het gebruik van rupsbanden, maakte Citroën al gauw een merk dat bekend stond als robuust en bruikbaar op moeilijk terrein. Dankzij sterke reclame verwierf het veel faam. In de jaren ’70 vond de fusie met Peugeot plaats. Zo kon het zijn vooruitstrevende rol op technisch en innovatief vlak behouden. Vandaag de dag staat Citroën vooral bekend als een vrij betaalbaar merk dat soepele wagens voortbrengt. Dient er een onderdeel vervangen te worden? Dan hou je ook dat het liefst zo betaalbaar mogelijk. Daarom kun je je het beste wenden tot een autosloperij.

   Waarom een autosloperij?

   Alhoewel sloperijen vroeger iets minder goed bekend stonden, hebben ze dit imago tegenwoordig geheel van zich af weten te schudden. Een autosloperij is een bedrijf dat onderdelen uit sloop– en schadeauto’s op een professionele manier demonteert. Na demontage test men het functioneren van de onderdelen, alvorens deze ter verkoop worden aangeboden. De verkoopprijs ligt vele malen lager dan die van nieuwe onderdelen. Om jou nog meer zekerheid te geven over je aankoop, wordt er ook vaak een garantie op afgegeven. Deze betreft meestal maximaal twaalf maanden.

   Welke onderdelen zijn bij sloperijen verkrijgbaar?

   Naar welk onderdeel je ook op zoek bent, bij een autosloperij vind je het gegarandeerd. Of het nu gaat om een onderdeel van het brandstofsysteem, de riemaandrijving, het elektronisch systeem, de besturing of iets anders. Ben je dus op zoek naar remschijven, een automaatbak, een bougie, axiaalkogel, stuurbekrachtigingspomp, veerpootlager, krukas, ruitensproeier of antenne? Dit en veel meer vind je eenvoudig bij een autosloperij. Zeker aangezien Citroën een bekend en gewaardeerd merk is, zul je nooit lang hoeven te zoeken.

   Citroën onderdelen

   De Citroën modellen

   In de loop van zijn bestaan heeft het Franse merk behoorlijk wat modellen voortgebracht met als bekendste natuurlijk de 2CV of eend. In Nederland ligt het marktaandeel al jaren rond de vijf procent. De bekendste modellen die je regelmatig op de Nederlandse wegen treft, zijn de C1, C2, C3, C4, C5, C6, C8 en de C-Crosser (SUV). Ook de Citroën C3 Picasso en de Citroën C4 Picasso zijn erg populair. Andere modellen zijn de Xsara, C4 Cactus en de Spacetourer. De Berlingo, Jumper en Jumpy zijn veelgebruikte bestelwagens.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Citroën onderdelen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl