advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Ford Mondeo
   • 2 uur geleden
    Renault Twingo
   • 2 uur geleden
    Suzuki Wagon R
   • 2 uur geleden
    Volkswagen Caddy
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Tweedehands en gebruikte Hummer onderdelen

   Hummer was een automerk van General Motors en heeft gedurende een korte tijd ook de Nederlandse markt veroverd. De Amerikaanse Hummer is van oorsprong een algemeen inzetbaar terreinvoertuig, ontworpen in opdracht van de Amerikaanse regering ten behoeve ven het leger. Later werd de terreinwagen ook op de gewone markt verkocht. De Hummer is de grootste SUV die er bestaat. Voor veel H1 Hummers was in Nederland dan ook zelfs een vrachtwagenrijbewijs nodig. Heb jij een Hummer en wil je een kapot of versleten onderdeel vervangen? Zoek dan naar gebruikte onderdelen bij autosloperijen.

   Het voordeel van autosloperijen

   Ongeacht welke auto of welk specifiek model je ook rijdt, dankzij de vele autosloperijen in ons land hoeft het niet moeilijk te zijn om een tweedehands onderdeel te vinden. Zelfs voor een Hummer, die toch in beperkte oplage in ons land is verkocht, gaat dat op. De autosloop zorgt namelijk niet alleen voor het demonteren van afgedankte auto’s, in feite vormt het ook een reusachtig magazijn met onderdelen die nog prima naar behoren werken. Het functioneren ervan wordt altijd getest. Jij plukt vervolgens de vruchten van de lage prijzen van de tweedehands Hummer onderdelen.

   Hummer onderdelen

   De door Hummer op de markt gebrachte modellen

   De modellen van Hummer zijn stuk voor stuk uniek vanwege hun afmetingen. Zo is de op de markt gebrachte Hummer H1 maar liefst 219,7 centimeter breed, 180 centimeter hoog en 468,6 centimeter lang. De Hummer H2 is iets minder breed, maar deed in lengte en hoogte wel een schepje bovenop de H1. Daarna werd de Hummer H2 SUT uitgebracht. De Hummer H3 was het populairst in Nederland. Dit model trok de meeste belangstelling van kopers vanwege zijn iets bescheidener formaat.

   Beschikbare tweedehands onderdelen

   De Hummer is een solide wagen die een combinatie is van een terreinwagen en een luxe voertuig. Ondanks zijn stevigheid en kwaliteit zul je als rijder af en toe een onderdeel moeten vervangen. Hummers hebben veel extra luxe zoals geluidsinstallaties en multimediasystemen aan boord. Moet er elektra vervangen worden, dan is het aan te raden een tweedehands artikel bij een sloperij te zoeken. Een veel gehoord probleem bij de Hummer is de versnellingsbak. Ook een tweedehands versie is op een autosloperij zo gevonden. Ook andere onderdelen zoals een boordcomputer, filter of bougie zijn snel en eenvoudig te vinden.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Hummer onderdelen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl