Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 12 min geleden
  Audi Audi A2
 • 41 min geleden
  Audi Audi A3
 • 52 min geleden
  Opel Insignia Limousine Nb
 • 52 min geleden
  Opel Insignia Limousine Nb
 • 58 min geleden
  Audi Audi A3
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Tweedehands en gebruikte Kia onderdelen

Kia Motors is een uit Zuid-Korea afkomstig automerk. Het maakt deel uit van de Hyundai Motor Company. De fabrikant startte met de productie van fietsen en motorfietsen, maar begon in de jaren zeventig ook met het produceren van auto’s. Het merk is inmiddels al 25 jaar actief op de Nederlandse markt. De eerste auto die in ons land werd gelanceerd, was de Sephia. Inmiddels behoort Kia in Nederland tot de vijf bestverkochte automerken. Het merk produceert zowel stadsauto’s als gezinsauto’s, zakenauto’s, MPV’s, SUV’s, elektrische en hybride auto’s.

Tweedehands onderdelen voor alle denkbare modellen

Voor de vervanging van een onderdeel kun je je het beste tot een autosloperij wenden. Dit scheelt je als Kia-bestuurder een slok op een borrel wat betreft de aanschafprijs. Daarnaast zijn de onderdelen in de meeste gevallen al gedemonteerd. Ze liggen als het ware dus klaar op de plank in het magazijn. De meeste sloperijen onderhouden ook een website waar alle beschikbare gebruikte onderdelen op terug zijn te vinden. Na de aanschaf laat je het onderdeel door een vakgarage in je voertuig monteren. Tegenwoordig wordt daar vaak een garantie op afgegeven.

Gebruikte Kia auto onderdelen

Gebruikte auto-onderdelen: een groot voordeel voor het milieu

Behalve de prijs en de snelle levertijd komt de aanschaf van een tweedehands auto-onderdeel bij een sloperij met nog meer voordelen. Gebruikte artikelen zijn namelijk ook in het voordeel van het milieu. Doordat steeds meer consumenten de weggooimentaliteit inruilen voor een duurzamere manier van denken en doen, wordt het milieu een stukje gespaard. Door tweedehands onderdelen te gebruiken, hoeven er minder artikelen geproduceerd te worden. Dat scheelt op totaalbasis veel voor het milieu en onze gezondheid schadelijke uitstoot.

Voor elk model vind je alles wat je nodig hebt

Of je nu eigenaar bent van een Kia Pride, Rio, Picanto, Ceed, Pro-Ceed, Sportage, Sorento, Stonic, Optima, Niro, Carens of een ander model, je vindt bij een autosloperij altijd het onderdeel waar je naar op zoek bent. Wil je een vervangende waterpomp, oliekoeler, koppelingsset, stabilisatorstang, buitenspiegel, brandstofpomp of distributieriem voor jouw Kia? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onderdelen die je gegarandeerd in goede tweedehands staat vindt. Je kunt ze vinden bij autodemontagebedrijven die zijn gespecialiseerd in Japanse en Koreaanse onderdelen, maar ook bij een sloopbedrijf dat allerhande merken auto’s demonteert.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Kia onderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl