Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 15 min geleden
  Toyota Toyota Corolla Verso
 • 16 min geleden
  Suzuki Swift
 • 33 min geleden
  Bmw 740i
 • 1 uur geleden
  Audi Audi Q5
 • 2 uur geleden
  Renault Megane
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Tweedehands en gebruikte Lada onderdelen

Van het Russische automerk Lada worden al een tijdje geen nieuwe modellen meer in ons land geïmporteerd. Toch rijden er meer auto’s van dit merk rond dan je zou denken, op het moment zijn het er namelijk zo’n 450. In Rusland geldt Lada als marktleider. Autofabrikant AvtoVAZ werkt sinds 2008 samen met Renault. In Nederland waren de jaren ’80 en ’90 hoogtijdagen voor dit merk. Daarna verdwenen ze stilletjes van de Nederlandse wegen.

Ben jij in het bezit van een dergelijk exemplaar? Dan rijd je een simpele, voordelige auto die door de fabrikant op de markt werd gebracht als antwoord op de Fiat. Ongetwijfeld geniet je van al jarenlang rijplezier. Maar wat als er een onderdeel kapot gaat? Dan is er dankzij autosloperijen geen man overboord. Goedkope tweedehands onderdelen vind je er eenvoudig, ook voor een Lada!

Gebruikte Lada onderdelen van de sloperij

Autosloperijen zijn inmiddels hét antwoord op lastige situaties waarin je jezelf doorgaans genoodzaakt ziet om een nieuw onderdeel voor je auto aan te schaffen. Afhankelijk van het specifieke onderdeel dat aan vervanging toe is, moet je soms aardig diep in de buidel tasten. Ook bestaat er een kans op een leveringstijd. Aan deze beide nadelen ontkom je als je auto onderdelen tweedehands koopt bij een autosloperij. Of het nu gaat om een handrem, een ontstekingsschakelaar, schokbrekers, ruitensproeiers of een spanrol.

Lada auto onderdelen

Tweedehands onderdelen voor elk model Lada

In de loop der tijd heeft Lada een behoorlijk aantal modellen op de West-Europese en daarmee ook de Nederlandse markt gelanceerd. Voor al deze modellen vind je bij autosloperijen goedkope tweedehands onderdelen. Het meest gereden model Lada in ons land is de Urban 4×4, die voorheen Niva heette. Ook de modellen Kalina en Samara vonden in vergelijking met de andere modellen het gretigst aftrek. Andere modellen van Lada waarvoor je bij sloperijen onderdelen kunt vinden, zijn bijvoorbeeld de Vesta, Priora, modellen uit de 1200-serie en modellen uit de 2100-serie.d

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Lada onderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl