Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 15 min geleden
  Opel Zafira
 • 26 min geleden
  Ford Focus
 • 35 min geleden
  Onbekend voertuig
 • 45 min geleden
  Peugeot 207
 • 49 min geleden
  Citroen Xsara
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Tweedehands en gebruikte Lancia onderdelen

Het Italiaanse automerk Lancia heeft, ondanks zijn in ons land relatief beperkte naamsbekendheid, een behoorlijke tijd op onze wegen geschitterd. Het in de vorige eeuw opgerichte merk heeft veel iconische, stijlvolle auto’s voortgebracht. Het merk leverde aan het eind van zijn bestaanstijd in Nederland alleen nog Chryslers met het Lancia logo. Sinds eind 2016 worden er in ons land geen Lancia’s meer verkocht. Het merk is nog actief op de Italiaanse markt, waar het uitsluitend het model Ypsilon produceert. Rij je een Lancia en gaat er een onderdeel kapot? Dan kun je bij autosloperijen een goed functionerend tweedehands onderdeel aanschaffen.

Gebruikte onderdelen

Wanneer een onderdeel van je auto door een ongelukje of slijtage kapot is geraakt, kun je je tot een sloperij wenden voor een vervangend exemplaar. Op autosloperijen wordt tegenwoordig steeds vaker een beroep gedaan. De kans is groot dat je, ook voor oudere modellen, het gewenste onderdeel kunt kopen. Zo vind je er bijvoorbeeld een koppelingskabel, pedaal, radiateurdop, druklager, bumper en nog veel meer voor je Lancia Fulvia, Flavia, Aurelia of Flaminia. Ook voor je Lancia Thema of Voyager – de laatst uitgebrachte modellen – zal je je met succes tot een autosloperij wenden.

Lancia Auto Onderdelen

Het gewenste artikel snel in je bezit

Een autosloperij kun je haast zien als een groot magazijn boordevol tweedehands auto onderdelen. Deze zijn stuk voor stuk vakkundig gedemonteerd en getest. Alleen de onderdelen die bruikbaar zijn, worden tweedehands aangeboden. Dit betekent dus, dat autosloperijen het door jou benodigde onderdeel voor je Lancia vaak gedemonteerd en al klaar hebben liggen. En dat betekent geen lange levertijden, geen hoge prijzen en in veel gevallen ook nog eens een garantie. Steeds meer vakgarages maken gebruik van tweedehands artikelen.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Lancia onderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl