advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 uur geleden
    Mercedes-benz C 220 Cdi
   • 7 uur geleden
    Subaru Forester
   • 8 uur geleden
    Audi Audi A6 Allroad Quattro
   • 9 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 9 uur geleden
    Toyota Toyota Corolla Verso
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Tweedehands en gebruikte Mercedes-Benz onderdelen

   Mercedes-Benz, kortweg Mercedes genoemd, behoort tot de grootste en meest prestigieuze automerken ter wereld. Het in de jaren ’20 van de vorige eeuw ontstane merk is vandaag de dag onderdeel van Daimler AG. Mercedes heeft zijn sporen meer dan verdiend. Behalve het stijlvolle en gestroomlijnde uiterlijk van zijn wagens, is het merk ook verantwoordelijk geweest voor een behoorlijk aantal innovaties die in de gehele autowereld zijn geïntroduceerd. Mercedes produceert de meest uiteenlopende types personenwagens (hatchbacks, sedans, coupés, SUV’s, stations en cabrio’s), maar ook bestelwagens, pick-ups en campers.

   Gebruikte onderdelen voor alle modellen

   En of jij nu een bestelwagen, camper, pick-up of personenauto rijdt, wanneer er onverhoopt een onderdeel kapot gaat is dit zo verholpen. Steeds meer autobezitters wenden zich voor vervangende onderdelen tot autosloperijen. Want waarom zou je een dief zijn van je eigen portemonnee? Rijd je een A-klasse, B-klasse, C-klasse, CLA-klasse, E-klasse, G-klasse, S-klasse, SL of AMG GT roadster? Dan is een tweedehands onderdeel bij een sloperij zo gevonden.

   Ditzelfde geldt voor alle andere modellen personenwagens die hier niet zijn genoemd. Maar rijd je een bestelwagen of camper, bijvoorbeeld de Sprinter, Sprinter Tourer, Vito, Vito Tourer, de elektrische eVito, de Grand Canyon S of de Hymer? Of een pick-up uit de X-klasse? Dan geldt wederom hetzelfde. Een bumper, koppelingsplaat, pedaal, drukschakelaar, waterpomp, expansieventiel voor de airconditioning, radiatorslang of onderdelen voor je uitlaat nodig? Zoek dan bij een professionele autosloperij.

   Marcedes onderdelen

   Het voordeel van originele, gebruikte onderdelen

   Het heeft geen uitleg nodig dat originele, gebruikte onderdelen een stuk goedkoper zijn dan nieuwe. Het prijsverschil bedraagt vaak vijftig procent. Je hoeft er echter niet van op te kijken als het verschil nóg groter is. Ook is de aanschaf bij een sloperij ‘veiliger’ dan bij een particulier. Ook op websites als Marktplaats worden onderdelen aangeboden. Deze zijn echter afkomstig van particulieren en niet getest op hun functioneren. Zo schuilt er in de aanschaf op deze manier altijd een risico.

   Garantie

   Koop je een gebruikt onderdeel bij een autosloperij, dan weet je dat dit door een professional is gedemonteerd is en getest op zijn werking. Pas als het aan alle eisen voldoet, wordt het tweedehands aangeboden. En vaak nog met een garantie ook. Laat je het vervolgens door een vakgarage monteren, dan kan er helemaal niets meer misgaan. Bovendien geven ook garages vaak nog eens garanties op reparaties, ook wanneer er hiervoor tweedehands onderdelen zijn gebruikt.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Mercedes-Benz onderdelen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl