Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 1 minuut geleden
  Renault Clio
 • 15 min geleden
  Opel Zafira Tourer
 • 27 min geleden
  Renault Megane Berline
 • 32 min geleden
  Renault Captur
 • 39 min geleden
  Mercedes-benz E 250 Cgi
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Tweedehands en gebruikte MINI onderdelen

MINI mag zich een heuse iconische auto noemen. De van oorsprong Engelse autofabrikant is een onderdeel van het Duitse BMW en produceert sinds 2001 compacte auto’s. Natuurlijk werd het ontwerp geïnspireerd door de klassieke mini, die van 1959 tot 2000 werd geproduceerd. Sinds de lancering van de moderne MINI in 2001 schoot de verkoop direct de lucht in. De laatste jaren worden er wereldwijd enkele honderdduizenden per jaar geproduceerd. Ben jij een trotse bezitter van een auto van dit merk, dan ben ongetwijfeld erg zuinig op je wagen. Toch kan het natuurlijk voorkomen dat er een onderdeel kapot gaat of versleten raakt. Dan biedt een autosloperij de oplossing.

De autosloperij: goedkope en betrouwbare oplossing

Een autosloperij biedt niet zomaar de oplossing, maar ook nog eens de goedkoopste en verstandigste. Steeds meer mensen ‘durven’ een tweedehands onderdeel bij een sloperij aan te schaffen. Autosloperijen hebben het – onterechte – onbetrouwbare beeld dat voorheen veelal bestond, van zich af weten te schudden. Professionals bij sloperijen demonteren dagelijks onderdelen uit sloopauto’s en testen deze uitvoerig op hun functioneren. Pas daarna worden deze gebruikte onderdelen te koop aangeboden. Vaak nog met een garantie ook.

MINI auto onderdelen

Er is geen onderdeel dat je niet zal kunnen vinden

Bij een autosloperij vind je het door jou benodigde onderdeel dus in een goede staat en tegen een aantrekkelijke prijs. Rijd je een MINI One, een MINI One D, een MINI Cooper of een MINI Cooper S? Dan hoef je niet lang te zoeken. Hetzelfde geldt voor als je een MINI Cooper Clubman, Cooper D of Cooper S Clubman rijdt. Ook voor de meest recente toevoeging aan de vloot van MINI, de Countryman, bestaan voldoende gebruikte onderdelen. Je vindt ze bij sloperijen die in alle merken handelen, maar uiteraard ook bij gespecialiseerde sloperijen. Dus of je nu een 3-deurs of een 5-deurs rijdt, je koppelingsplaat, hardtop, vacuümslang en nog veel meer koop je het beste tweedehands.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte MINI onderdelen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl