advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 38 min geleden
    Opel Zafira
   • 45 min geleden
    Seat Leon
   • 1 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8td 66
   • 1 uur geleden
    Renault Megane Scenic
   • 2 uur geleden
    Opel Corsa
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Tweedehands en gebruikte Rover onderdelen

   Rover was een van oorsprong Britse autofabrikant die tot 2005 bestond. In dat jaar ging het bedrijf failliet. Het merk heeft een behoorlijk aantal modellen voortgebracht, maar het bekendst staat het waarschijnlijk om zijn Land Rover, een soort Jeep-achtig voertuig. Deze wagen wordt nog wel geproduceerd. Tot de oudste modellen van Rover behoren de P4, P5, P6, 100, 200, 400, 600 en 800, maar ook de Rover Cabrio, Rover Coupe en Rover Estate. Op het moment van faillissement waren de Rover 25, 45, 75, CityRover en Streetwise de laatste modellen.

   50% lagere prijs

   Dat Rover is opgehouden te bestaan, wil natuurlijk niet zeggen dat je geen onderdelen van deze auto meer kunt vinden. Een grote kans om deze onderdelen te vinden heb je bij autosloperijen. Dit zijn in feite magazijnen waar alle bruikbare onderdelen getest en wel klaarliggen om door jou een tweede leven te worden ingeblazen. Een sloperij demonteert de onderdelen uit oude of beschadigde auto’s en test deze op hun functioneren. Tegenwoordig wordt er vaak zelfs een garantie op afgegeven. In de meeste gevallen betreft dit drie of twaalf maanden.

   Rover onderdelen

   Waarom de sloperij?

   Het feit dat een sloperij de onderdelen test en er vervolgens vaak een garantie op afgeeft, zijn dé twee punten die maken dat autobezitters er hun voorkeur aan geven. Schaf je een onderdeel aan bij een particulier, dan weet je eigenlijk niet wat je koopt. De kans is zeer aanwezig dat het niet meer functioneert zoals het zou moeten. En natuurlijk geeft een particulier ook geen garantie.

   Alle onderdelen die je zoekt

   Vraag je jezelf nu af welke onderdelen je bij een autosloperij zou kunnen vinden? Het antwoord is simpel en zelfs in één woord samen te vatten: alle. Of je nu iets nodig hebt voor het remsysteem, het ontstekingssysteem, het chassis, het elektronische systeem, de motor, de carrosserie of de binneninrichting? Dit en veel meer is zo gevonden bij een autosloperij. De meeste sloperijen tonen op een overzichtelijke website welke onderdelen ze in hun magazijn hebben.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Rover onderdelen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl