advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 min geleden
    Bmw 3er Reihe
   • 4 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 49 min geleden
    Ford Ka
   • 59 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 2 uur geleden
    Renault Megane
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Tweedehands en gebruikte Saab onderdelen

   Saab Automobile AB was een van oorsprong Zweedse autofabrikant. In 2011 ging het bedrijf failliet. Oorspronkelijk startte het met de bouw van vliegtuigen, maar na de Tweede Wereldoorlog richtte het zich voornamelijk op auto’s. De Saab staat inmiddels bekend als een echte Scandinavische klassieker. Bekendheid verwierf het merk vooral in de jaren ’80, die de hoogtijdagen voor de producent vormden. Rijd jij een Saab, dan geniet ook jij ongetwijfeld van zijn sportieve design en hoge mate van veiligheid.

   De verschillende Saab modellen

   Voor werkelijk elk Saab model vind je op de tweedehands markt een goedwerkend onderdeel bij een autosloperij. Of je nu een van de oudste modellen – Saab 92 of Saab 93 -, of de meest recente Saab zoals de 9-2X of de 9-7X rijdt. Andere bekende modellen die het bedrijf in de loop der jaren heeft voortgebracht, zijn de Saab 96, Saab Sonett II, Saab Sonett III, Saab 99, Saab 900 en Saab 9000.

   Saab onderdelen kopen

   Welke onderdelen kun je bij een autosloperij aanschaffen?

   Net zoals voor elk denkbaar merk, kun je ook voor je Saab alle onderdelen kopen die je maar nodig hebt. Ben je op zoek naar een raammechanisme, druklager, vliegwiel, oliekoeler, waterpomp of V-snaar? Geen enkel probleem. Heb je een radiatorslang, middendemper voor de uitlaat, draagarm, geleiderol, bougie of remschijf nodig? Ook die heb je zo gevonden. Het fijne is dat een autosloperij zijn onderdelen ook altijd al gedemonteerd klaar heeft liggen. Van levertijden is dus geen sprake.

   Voordelen van een autosloperij

   Behalve de snelle levertijd heeft de aanschaf van gebruikte onderdelen bij een sloperij ook andere pluspunten. Bijvoorbeeld de prijs. Koop je er een tweedehands onderdeel? Dan kun je bijna standaard wel uitgaan van een prijs die vijftig procent lager ligt dan de prijs van een nieuw onderdeel. Vaak ligt de korting zelfs nog hoger. Vandaag de dag geeft men overigens ook steeds vaker garanties af op tweedehands auto-onderdelen. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat je een kat in de zak koopt. Binnen de kortste keren rijd jij weer rond in je auto zoals je gewend bent.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Saab onderdelen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl