advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 min geleden
    Volkswagen Polo
   • 11 min geleden
    Smart Smart Forfour 1.3
   • 12 min geleden
    Volvo 960 2.5 I 24v Aut.
   • 15 min geleden
    Volkswagen Fox
   • 17 min geleden
    Bmw 3er Reihe
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Tweedehands en gebruikte Smart onderdelen

   Smart behoort tot de jongste automerken ter wereld. Het bedrijf werd in 1994 door Mercedes-Benz en horlogemaker Swatch opgericht. Sinds die tijd heeft het merk een aantal modellen uitgebracht. Ben jij ook een Smart-rijder? Dan ben je in het bezit van een wagen die ideaal is voor het gebruik in de stad. Met een Smart rijd je makkelijk naar naar je bestemmingen en manoeuvreer je je eenvoudig op plekken waar dat voor andere auto’s lastiger is. Gaat er een onderdeel van je Smart kapot, of is deze door slijtage aan vervanging toe? Dan vind je bij diverse autosloperijen een betrouwbare tweedehands vervanger.

   De verschillende modellen van Smart

   Automerk Smart heeft in de kwart eeuw sinds zijn oprichting een handjevol modellen geproduceerd. Verreweg de bekendste daarvan is de ForTwo, het tweezitsvoertuig waar de meeste mensen aan denken wanneer ze de naam Smart horen. Ook is recenter de ForFour op de markt gebracht. Andere modellen die Smart heeft voortgebracht, zijn de Crossblade, Roadster en Roadster Coupé. Auto’s van het merk Smart worden vaak voor reclamedoeleinden gebruikt. Tegenwoordig zijn veel van de wagens elektrisch.

   Smart onderdelen

   Welke onderdelen voor je Smart zijn bij sloperijen verkrijgbaar?

   Net zoals voor alle andere automerken geldt ook voor Smart dat vrijwel alle onderdelen tweedehands verkrijgbaar zijn bij autosloperijen. Je kunt sloperijen in feite zien als grote magazijnen die over talloze tweedehands artikelen beschikken. Ben je op zoek naar een oliefilter, remschijven, een handremkabel, stuurhuishoes of V-snaar? Je vindt het gegarandeerd. Ook ruitenwissers, veerpootlagers, schokbrekers, brandstofdrukregelaars, vliegwielen en alle andere denkbare onderdelen liggen bij een autosloperij voor je klaar.

   Waarom naar een autosloperij?

   Sloperijen hadden in het verleden een twijfelachtige reputatie. Tegenwoordig bewijzen ze echter het tegenovergestelde door jou van tweedehands artikelen van goede kwaliteit te voorzien. De kwaliteit wordt gewaarborgd door de uitvoerige testen waaraan ze worden onderworpen alvorens ze te koop worden aangeboden. Bovendien geven veel sloperijen vandaag de dag garantie af op de gebruikte onderdelen die je bij hen koopt. De garantietermijn bedraagt meestal drie of twaalf maanden.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Tweedehands en gebruikte Smart onderdelen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl