Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 2 min geleden
  Opel Corsa
 • 5 min geleden
  Bmw X6 M
 • 12 min geleden
  Suzuki Swift
 • 34 min geleden
  Nissan Nissan Leaf 24kwh
 • 47 min geleden
  Volkswagen Golf
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Aixam 741 verkopen

Ben je in het bezit van een Aixam 741 brommobiel en wil je deze verkopen? Dan wil je natuurlijk ook het beste bod. Dat krijg je als je jouw brommobiel te koop aanbiedt bij de autosloperij. De Aixam 741 wordt bij je opgehaald of eventueel bij een garagebedrijf en je krijgt zo snel mogelijk het geld. Uiteraard is het bod op je brommobiel vrijblijvend, het staat je vrij om het wel of niet te accepteren.

De Aixam 741 is enorm populair in Europa

De Aixam 741 en ook andere types, zoals de Aixam A400, de Aixam 400 en de Aixam 500.4, zijn erg populair in Europa. Voor iedereen die geen rijbewijs voor de auto wil of kan halen is dit een uitkomst. Met een brommobiel rijd je comfortabel van A naar B en dankzij de hoge actieradius biedt dit een schat aan mogelijkheden. De topsnelheid is 45 km/u en je mag er uiteraard niet de snelweg mee op, maar dat zijn dan ook de enige beperkingen. Een handige auto om familie in de buurt te bezoeken, boodschappen te doen of naar het werk te gaan.

Aixam 741 verkopen

Verschillende varianten van de Aixam brommobiel

Aixam heeft, sinds de fabriek in 1983 zijn deuren opende in Frankrijk, verschillende modellen op de markt gebracht. De Aixam Crossline is bijvoorbeeld een grote variant, die qua looks niet onderdoet voor een volwaardige personenauto. Maar dankzij de beperking van het motorvermogen mag je ook hiermee de weg op als je een rijbewijs AM4 heeft. Dit is doorgaans een stuk gemakkelijker te behalen dan het rijbewijs B voor de auto. Sinds enkele jaren zijn er ook elektrische varianten van de Aixam op de markt, om te voldoen aan de beperking van auto’s met CO2 uitstoot.

Krijg de beste prijs voor een Aixam 741

Als je jouw Aixam 741 wilt verkopen dan wilt je daar natuurlijk een goede prijs voor krijgen. Door contact op te nemen met de autosloperij krijg je zo snel mogelijk een realistisch bod, ook als het gaat om een schadeauto of sloopauto. Je kunt het bod accepteren of niet, het is namelijk vrijblijvend. Als je akkoord gaat met de geboden prijs voor de Aixam 741 kan deze kosteloos bij je worden opgehaald of bij de garage als de brommobiel daar na een aanrijding of defect naartoe is gebracht. Vanzelfsprekend kun je ook voor brommobiel onderdelen voor de Aixam 741 en andere types van dit merk terecht bij de autosloperij. Je betaalt hiervoor altijd een lagere prijs en onderdelen zijn vaak snel beschikbaar.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Aixam 741 verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl