advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 uur geleden
    Volkswagen Golf Plus
   • 4 uur geleden
    Ford Transit Connect 200s Lr Van 1.8i 85
   • 4 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 4 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 4 uur geleden
    Hymer T 598 Cl
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Aixam A400 verkopen

   De Aixam A400 is een brommobiel, ook wel bekend als een 45-km auto. Deze compacte auto mag worden bestuurd door mensen die een brommerrijbewijs hebben. Het is een uitkomst voor iedereen die om wat voor reden dan ook geen auto rijbewijs wil, mag of kan halen. Met een Aixam 400 mag je bepaalde delen van de Nederlandse wegen gewoon op, zolang je de snelweg maar mijdt.

   Verschillende types van de Aixam

   De Aixam brommobiel wordt in verschillende uitvoeringen gemaakt. Zo is er behalve de Aixam 400 ook de Aixam Crossover, een grote variant van de brommobiel. Deze heeft vrijwel dezelfde afmetingen als een gewone personenauto. Uiteraard geldt ook voor deze versie dat de snelheid is beperkt tot maximaal 45 km per uur om te voldoen aan de eisen die gelden voor dit soort auto’s.

   Aixam brommobiel verkopen

   De grootste producent in Europa

   Aixam is de grootste producent van auto’s waarvoor geen rijbewijs nodig is. In Frankrijk gelden weliswaar andere voorwaarden dan in Nederland. Zo mogen er in Nederland geen passagiers achterin vervoerd worden, in Frankrijk mag dit wel. Hoewel een autorijbewijs niet nodig is, moet de bestuurder sinds 2010 wel in het bezit zijn van het AM4 rijbewijs. Hiervoor moet theorie- en praktijkexamen worden gedaan. In veel gevallen is het nemen van lessen echter niet nodig. Brommobiel onderdelen, bijvoorbeeld van de Aixam A400, zijn geliefd bij rijders en garages die deze brommobielen willen repareren. Omdat er geen duizenden van rondrijden is de prijs die wordt betaald als u uw Aixam A400 aanbiedt als sloopauto in veel gevallen zeer aantrekkelijk.

   Aixam brommobiel verkopen

   Audi A2 verkopen

   Aixam A400 verkopen aan de autosloperij

   Jouw Aixam A400 verkopen komt aan de orde als je brommobiel niet meer gebruikt of als het gaat om een minicar met schade. Een schadevoertuig verkopen kan soms toch nog een aantrekkelijke prijs opleveren, omdat een autosloperij de onderdelen weer kan doorverkopen. Je kunt contact opnemen met de autosloperij om naar een bod te vragen op je Aixam A400. Als je het bod accepteert wordt de auto in veel gevallen gratis bij u opgehaald.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Aixam A400 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl