Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 12 min geleden
  Fiat Fiat Punto
 • 13 min geleden
  Mazda Mazda Demio
 • 14 min geleden
  Mercedes-benz 108 D
 • 17 min geleden
  Renault Megane Scenic
 • 21 min geleden
  Renault Megane Scenic
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Audi A1 verkopen

De Audi is een auto die vooral geliefd is bij mensen die van stijl en klasse houden, maar die ook graag rijden in een snelle wagen. Een Audi A1 verkopen zal je dan ook zeker aan het hart gaan, maar zelfs een oerdegelijke Audi gaat niet eeuwig mee. Als je afscheid moet of wilt nemen van de Audi, bijvoorbeeld na een ongeval of door een defect, dan kun je hem te koop aanbieden bij de autosloperij. Onderdelen worden gedemonteerd en vervolgens na beoordeling en reiniging doorverkocht aan autogarages of particulieren.

Compact maar stijlvol

De Duitse autofabrikant Audi presenteerde in 2010 de A1 als ‘instapmodel’. Het is een, zeker voor Duitse begrippen, kleine en compacte auto die daardoor qua prijsniveau ook wat lager uitkwam dan zijn grotere broers. De A1 komt in de ranking van Audi modellen onder de A3. De Audi A1 werd al 3 jaar voordat de wagen in productie werd genomen getoond op een vooraanstaande autobeurs in Tokyo. Het ging hier nog om een prototype, dat voordat de productie daadwerkelijk startte nog op een aantal punten zou worden aangepast.

Audi A1 Schadeauto of Sloopauto

Nieuwe versie in 2015

In 2015 kwam er een iets aangepaste versie van de Audi A1 op de markt. Het ging om kleine verbeteringen, zoals aan de stuurbekrachtiging. Van de Audi A1 werd vanaf het begin zowel een benzine- als een dieselversie op de markt gebracht. Daarnaast is er naast de standaard Audi A1 ook een sportsback model beschikbaar. Vanaf 2018 wordt alleen nog de Sportback versie geleverd, een vijfdeurs uitvoering van dit model van Audi.

Wil je een goede prijs voor je tweedehands Audi A1?

Heb je een Audi A1 die als schadeauto wordt aangemerkt of wil je op een zeker moment om een andere reden afstand van je tweedehands auto doen? Als je jouw Audi A1 wilt verkopen als sloopauto, dan kun je contact opnemen met de autosloperij. Zij bieden een goede prijs op basis van jouw omschrijving en foto’s. Dit bod is uiteraard vrijblijvend. Als je er op in wenst te gaan, kan jouw Audi A1 gratis worden opgehaald en krijg je direct het overeengekomen bedrag.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Audi A1 verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl