advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 uur geleden
    Mercedes-benz C 220 Cdi
   • 7 uur geleden
    Subaru Forester
   • 8 uur geleden
    Audi Audi A6 Allroad Quattro
   • 9 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 9 uur geleden
    Toyota Toyota Corolla Verso
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   BMW 1-serie verkopen

   Het is iets wat slechts een handvol auto’s heeft kunnen doen gebeuren. Het veranderen van de autowereld. De BMW 1-serie is een auto die op zichzelf al een type vormt. Hij is zo klein als zo stadsauto, zo ruim als een familieauto en zo snel als een sportauto. Het is dan ook niet voor niets dat deze BMW binnen twintig jaar uitgroeide tot één van de meest geliefde modellen van de Duitse autofabrikant. Het is zelfs de basis gebleken van een hele nieuwe koers voor het merk BMW.

   BMW 1-serie verkopen

   BMW 1-serie verkopen

   Elektrisch model

   Een leuk feitje is dat er ook een elektrisch model van de originele BMW 1-serie bestaat. De 1-serie werd door BMW was het perfecte proefkonijn voor de auto van de toekomst gezien. De afgelopen jaren is er daarom veel getest op verschillende plekken op de wereld met de elektrische 1-serie die de naam ActiveE draagt. De oplage van 1.100 stuks is daarom niet in de verkoop gegaan. BMW leasede de ActiveE aan een select groepje testers die op hun beurt veel informatie moesten verschaffen.

   Eén op de vijf

   Hoewel de elektrische variant nooit in de verkoop kwam had men niet te klagen over BMW 1-serie verkopen. De reden dat je hem zo vaak tegenkomt is dat op een bepaald moment zelfs één op de vijf BMW’s die verkocht werd een 1-serie betrof. Daarmee kun je zeggen dat de opzet voor BMW was geslaagd. Zij wilden namelijk dat de 1-serie een instapmodel werd voor nieuwe BMW-rijders. Het moest een auto worden die een nieuw publiek zou trekken en dat lukte.

   Prijzen winnen

   De BMW 1-serie wordt al jaren gezien als een auto van een klasse apart. De kleine BMW wint dan ook al jaren vele prijzen. In meerdere opzichten. Zo doet BMW in verschillende racecompetities mee met de BMW 1-serie en kan daar aardig meekomen met andere racemonsters. Aan de andere kant wint de auto veel publieksprijzen. Zo is hij bijvoorbeeld al een aantal keer tot beste sportieve auto in zijn prijsklasse uitgeroepen. Dit betekent dat hij zowel qua prestaties als qua presentatie goed scoort.

   Verdere ontwikkeling

   Wat tien jaar geleden nog niet bestond is nu zelfs de vader van iets geheel nieuws geworden. Inmiddels is de BMW 1-serie verder ontwikkeld en is een nieuwe generatie van het model op de markt gebracht. Dit ging gepaard met een splitsing. Een deel van de voormalige 1-serie is hernoemd tot de 2-serie. Daardoor is de 1-serie nog meer gericht op de markt waar hij voor bedoeld was. Die van de compacte familieauto. De hatchback driedeurs en vijfdeurs modellen zijn nog altijd BMW 1-series.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "BMW 1-serie verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl