Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 1 uur geleden
  Peugeot 307
 • 1 uur geleden
  Volvo S60
 • 2 uur geleden
  Mercedes-benz 210
 • 2 uur geleden
  Volvo 850 2.5 I 20v
 • 3 uur geleden
  Volkswagen Polo
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

BMW 1-serie verkopen

Het is iets wat slechts een handvol auto’s heeft kunnen doen gebeuren. Het veranderen van de autowereld. De BMW 1-serie is een auto die op zichzelf al een type vormt. Hij is zo klein als zo stadsauto, zo ruim als een familieauto en zo snel als een sportauto. Het is dan ook niet voor niets dat deze BMW binnen twintig jaar uitgroeide tot één van de meest geliefde modellen van de Duitse autofabrikant. Het is zelfs de basis gebleken van een hele nieuwe koers voor het merk BMW.

BMW 1-serie verkopen

BMW 1-serie verkopen

Elektrisch model

Een leuk feitje is dat er ook een elektrisch model van de originele BMW 1-serie bestaat. De 1-serie werd door BMW was het perfecte proefkonijn voor de auto van de toekomst gezien. De afgelopen jaren is er daarom veel getest op verschillende plekken op de wereld met de elektrische 1-serie die de naam ActiveE draagt. De oplage van 1.100 stuks is daarom niet in de verkoop gegaan. BMW leasede de ActiveE aan een select groepje testers die op hun beurt veel informatie moesten verschaffen.

Eén op de vijf

Hoewel de elektrische variant nooit in de verkoop kwam had men niet te klagen over BMW 1-serie verkopen. De reden dat je hem zo vaak tegenkomt is dat op een bepaald moment zelfs één op de vijf BMW’s die verkocht werd een 1-serie betrof. Daarmee kun je zeggen dat de opzet voor BMW was geslaagd. Zij wilden namelijk dat de 1-serie een instapmodel werd voor nieuwe BMW-rijders. Het moest een auto worden die een nieuw publiek zou trekken en dat lukte.

Prijzen winnen

De BMW 1-serie wordt al jaren gezien als een auto van een klasse apart. De kleine BMW wint dan ook al jaren vele prijzen. In meerdere opzichten. Zo doet BMW in verschillende racecompetities mee met de BMW 1-serie en kan daar aardig meekomen met andere racemonsters. Aan de andere kant wint de auto veel publieksprijzen. Zo is hij bijvoorbeeld al een aantal keer tot beste sportieve auto in zijn prijsklasse uitgeroepen. Dit betekent dat hij zowel qua prestaties als qua presentatie goed scoort.

Verdere ontwikkeling

Wat tien jaar geleden nog niet bestond is nu zelfs de vader van iets geheel nieuws geworden. Inmiddels is de BMW 1-serie verder ontwikkeld en is een nieuwe generatie van het model op de markt gebracht. Dit ging gepaard met een splitsing. Een deel van de voormalige 1-serie is hernoemd tot de 2-serie. Daardoor is de 1-serie nog meer gericht op de markt waar hij voor bedoeld was. Die van de compacte familieauto. De hatchback driedeurs en vijfdeurs modellen zijn nog altijd BMW 1-series.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "BMW 1-serie verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl