Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

BMW 5-serie verkopen

De BMW 5-serie is één van de meest verkochte auto’s die BMW heeft gemaakt. Slechts de BMW 3-serie ging vaker de showroom uit. Het zorgde ervoor dat er inmiddels meer dan vijf miljoen exemplaren van over de wereld rond rijden. Of hebben gereden. Misschien ben jij wel één van die eigenaren en denk je na of je je BMW 5-serie verkopen moet. Als dat zo is, dan kun je hier wat goede informatie lezen die je verder kan helpen.

BMW 5-serie verkopen

BMW 5-serie verkopen

Een klassieker

Het klinkt misschien gek, maar de 5-serie is zowel bij de verzamelaars als bij de nieuwrijder even populair. De BMW 5-serie mag dan nog altijd in een moderne uitvoering geproduceerd worden, de oudere edities worden inmiddels tot de klassiekers gerekend. Liefhebbers voegen de BMW’s van de eerste of tweede generatie maar al te graag aan hun collectie toe. Ze staan namelijk symbool voor een nieuw tijdperk in de auto-industrie. Vooral de allereerste modellen uit begin jaren zeventig zijn zeer in trek.

Racesport

De BMW 5-serie is ook een veel gebruikt model in de autoracerij. Sterker nog, voor de racesport is zelfs een aantal maal gekozen om een speciale editie van de 5-serie te ontwikkelen. Deze auto’s zijn echter zeer zeldzaam. Destijds zijn er minder dan 1.500 van gemaakt en die periode ligt al heel ver achter ons. Je moet wel heel veel geluk hebben wil je er nu nog één vinden. Wel worden moderne BMW 5-serie modellen nog steeds ingezet in autoraces. Vaak gaat het dan om de speciaal door de raceafdeling van BMW ontwikkelde M5.

Design is belangrijk

De laatste tijd is het design van de BMW 5-serie steeds belangrijker geworden voor de verkoop. Het gaat dan vooral om de binnenkant van de auto. Daar zijn enerzijds een aantal karakteristieke kenmerken van de oude 5-series terug in de auto gebracht. Aan de andere kant proberen de ontwerpers juist een geheel nieuwe weg in te slaan. Juist door meer trouw te blijven aan de traditie van de BMW 5-serie. Dit is ook in de zevende generatie niet anders.

Auto van de toekomst

BMW maakt van de 5-serie al jaren de auto van de toekomst. Dit betekent dat er veel nieuwe technologie en elektronica in gaat. Zo is er in de huidige 5-serie geen noodzaak meer om je sleutel te gebruiken. Als je de sleutel bij je hebt kun je de auto al starten. Het voordeel van het kijken naar de toekomst is dat occasions precies voldoen aan de eisen van nu. Als je je BMW 5-serie verkopen gaat kun je daar op wijzen.

BMW 5-serie verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "BMW 5-serie verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl