Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

BMW 8-serie verkopen

Ken je iemand die zijn BMW 8-serie verkopen wil? Twijfel je of jij de koper moet zijn? Verdiep je dan eens in de historie van deze klassieker.

Direct een BMW 8-serie verkopen:

Sloopauto kenteken

De BMW 8-serie is nog geen dertig jaar oud en toch nu al een klassieker. Dat komt omdat de 8-serie lange tijd het paradepaardje van BMW was. Het was in de jaren negentig daarom vaak de eerste kennismaking met BMW. Voor vele liefhebbers is het warme gevoel bij de BMW 8-serie daarom vooral een soort nostalgie. En dat voor een serie auto’s waarvan er maar iets meer dan 31.000 gebouwd zijn. Hoe is dat zo gekomen?

Auto van de toekomst

In zijn tijd gold de BMW 8-serie als de auto van de toekomst. Wie tegenwoordig een BMW 8-serie verkopen wil denkt er misschien niet over na, maar destijds was hij zeer vooruitstrevend. Het was namelijk één van de eerste modellen waarbij de computer een grote rol speelde. Voornamelijk voor het design. In de ontwikkeling ging dan ook bijna een miljard euro zitten. Ook het testen van de luchtweerstand werd op een geheel nieuwe wijze aangepakt door de technologische ontwikkeling.

Krachtige motor

Wat autofanaten nog altijd vooral aanspreekt is de motor die in de BMW 8-serie werd gestoken. Het was namelijk voor het eerst dat een voor de verkoop bestemde auto zes versnellingen en een V12 motor kreeg. Bovendien werden steeds meer mechanische onderdelen vervangen voor elektronische varianten. Destijds was dit een noviteit op de Europese markt. Je kunt zeggen dat dit het begin was van het huidige tijdperk. De manier waarop met deze bedrading werd omgegaan is tegenwoordig niets minder dan de standaard waaraan de auto-industrie moet voldoen.

Is je BMW 8-serie verkopen gemakkelijk?

Hoewel de BMW 8-serie niet in duizelingwekkende aantallen is geproduceerd zie je ze toch regelmatig op autowebsites te koop aangeboden worden. Hij is namelijk nog steeds populair. Een BMW 8-serie verkopen aan Autosloperij.nl is daarom geen probleem. Wij kopen deze auto in alle staten: als sloopauto, als schadeauto, als oude auto zonder apk of keuring en als tweedehands auto. De BMW 8-serie wordt vaak omschreven als een nieuw klassieker, ook al zijn de oudste modellen nog maar 27 jaar oud. Waardoor de 8-serie tegenwoordig misschien zelfs nog wel populairder is dan toen hij nieuw verscheen.

BMW 8-serie verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "BMW 8-serie verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl