advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 5 min geleden
    Opel Corsa
   • 7 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 13 min geleden
    Dacia Duster
   • 24 min geleden
    Skoda Octavia
   • 54 min geleden
    Skoda Fabia
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   BMW X5 verkopen

   BMW staat bekend om zijn luxe, voor betrouwbaarheid en daar verschilt de BMW X5 niet in. Deze SUV is groot en in verschillende varianten beschikbaar. Je hebt ze in benzinemotoren, dieselmotor of in hybride stijl. Al vanaf 1999 produceert de Duitse autofabrikant de X5, maar elke keer weer in een nieuw jasje. Deze sportieve en comfortabele auto is klaar om de wereld te veroveren.

   Interesse om een BMW X5 te kopen?

   De rijdynamiek van de X5 s ongekend. Dat je plezier met deze auto beleeft, dat is één ding wat zeker is. Hij pakt hoge snelheden, in scherpe bochten kan het assistentiesysteem je goed begeleiden en de motor is fantastisch. De nieuwste variant heeft maar liefst een vermogen van 450 pk, waardoor de BMW in slechts 4,9 seconde optrekt van 0 tot 100 kilometer per uur. Een betrouwbare en sterke auto in zijn segment, die de moeite waard is om in te rijden.

   BMW Vroeger en nu

   Aan het begin van de X5 waren twee varianten beschikbaar: de 3.0i (3.0L 6-in- lijnmotor van 231 pk) en de 4.4i (4.4L V8-motor van 286 pk). Daar kwam later een versie van met een dieselmotor: een 3.0d met een 3.0L 6-in- lijnmotor die 184 pk levert. Ook is er in 2002 nog een sportieve variant op de markt gekomen: een 4.6is met een 4.6L V8-motor van 347 pk.

   Sindsdien is de BMW X5 regelmatig aangepast. Een krachtige motor is gekomen, meer vermogen. Hij kreeg op een gegeven moment een V8 motor van 360 pk, wat ervoor zorgde dat de X5 in de top 3 van snelste SUV op dat moment hoorde.

   BMW X5 verkopen?

   Heb jij een BMW X5 thuis staan? En is het tijd voor een nieuwe auto? Een auto verkopen kan veel gedoe met zich meebrengen. Is de nieuwe koper wel te vertrouwen? Waar plaats je een advertentie? Hoe kun je dat nou het beste regelen? Heb je er weleens aan gedacht dat een lokale autosloper dit ook voor je kan regelen? Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen om te controleren hoeveel jouw BMW X5 op dit moment nog waard is. Dit is natuurlijk ook afhankelijk of alle onderdelen nog goed zijn. Mochten er mankementen aan de auto zijn, dan kun je eventueel nog in overleg kiezen voor reparatie en daarna verkoop of om alleen losse onderdelen te verkopen aan de autosloperij.

   BMW X5 met autoschade

   Heb jij een tweedehands BMW X5? Of is het een oude auto met schade? Of hij nou een kapotte motor of een versnellingsbak kapot heeft, de autosloop kijkt er wel even naar. Een auto zonder keuring hoeft niet gelijk naar de sloop, maar met deze schadeauto is nog wel wat te doen. Bespreek nu wat de BMW X5 je nog kan opleveren.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "BMW X5 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl