advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 5 min geleden
    Opel Corsa
   • 8 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 13 min geleden
    Dacia Duster
   • 24 min geleden
    Skoda Octavia
   • 54 min geleden
    Skoda Fabia
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Chatenet CH26 of CH30 verkopen

   Een Chatenet CH26 of CH30 brommobiel verkopen kan aan de orde zijn als je besluit om te stoppen met rijden, een nieuw voertuig wil kopen of als het om een voertuig met schade gaat. Als de schade aan je Chatenet CH30 zo groot is dat reparatie niet meer rendabel is, dan kunt je je brommobiel als schadevoertuig verkopen. Je krijgt er dan altijd nog een aantrekkelijke prijs voor als een groot deel van de onderdelen nog bruikbaar zijn.

   Chatenet, de brommobiel uit Frankrijk

   Franse ontwikkelaars lopen voorop als het gaat om het op de markt brengen van brommobielen met een maximumsnelheid van 45 km/u. Ook het merk Chatenet komt uit Frankrijk. De fabriek waar ze worden gemaakt werd geopend in 1984. Van de Chatenet CH26 werden twee versies op de markt gebracht, de V1 en V2. De Chatenet CH30 werd enkele jaren later geïntroduceerd. Huidige andere modellen van deze compacte auto’s zijn de Stella, de Media en de Barooder. In Frankrijk gelden overigens andere verkeersregels voor brommobielen, onder andere een hogere maximumsnelheid en er mag een passagier achterin, wat in Nederland verboden is.

   Chatenet CH26 of CH30 verkopen

   Wat kun je doen als je je brommobiel als sloopvoertuig wilt verkopen?

   Een brommobiel die schade heeft of die vanwege zijn leeftijd niet meer gerepareerd kan worden na een defect, kun je natuurlijk achterlaten bij de garage. Dan zal de garagehouder er zijn voordeel mee doen en de nog bruikbare onderdelen demonteren en verkopen aan andere klanten. Hij zal je wellicht een prijs bieden voor uw Chatenet CH26 of Chatenet CH30, maar die zal vaak aan de lage kant zijn. Een alternatief is contact opnemen met een autosloper. Een autosloperij is ook zeer geïnteresseerd in de onderdelen en biedt vaak meer voor het voertuig met schade.

   Zonder zorgen je Chatenet verkopen

   Je kunt het voertuig altijd aan een autosloperij verkopen, ook als deze bij een garage staat na een defect of na een aanrijding. De autosloperij kan de minicar kosteloos ophalen bij de garage of bij jou thuis. Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen, een omschrijving en enkele foto’s door t sturen en je ontvangt een bod. Als je het bod accepteert, kan de verkoop direct worden geregeld.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Chatenet CH26 of CH30 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl