advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 12 min geleden
    Volvo Fm
   • 20 min geleden
    Opel Corsa
   • 20 min geleden
    Nissan Micra 1.3e 3hb E2
   • 25 min geleden
    Ford Transit
   • 26 min geleden
    Renault Megane Scenic
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Chatenet Stella verkopen

   De Chatenet Stella is een brommobiel, een minicar waarmee je zonder autorijbewijs mag rijden. Dit type auto is in Nederland erg populair, niet alleen bij ouderen maar ook jongeren rijden erin, om de simpele reden dat ze zich dan de kosten van het halen van een autorijbewijs kunnen besparen of nog niet oud genoeg zijn. Veel rijders hebben erg veel plezier van hun Chatenet Stella, voordat ze hem uiteindelijk verkopen omdat hij bijvoorbeeld vanwege een te dure reparatie die noodzakelijke is niet meer de weg op kan.

   Frankrijk is koploper op het gebied van brommobielen

   De Chatenet Stella wordt geproduceerd in de fabriek van Chatenet in Frankrijk, die al sinds halverwege de jaren ’80 brommobielen produceert. De Stella was hun eerste model. In Frankrijk gelden andere regels voor brommobielen, ze mogen harder rijden en er mag op de achterbank een passagier mee. In Nederland geldt een maximumsnelheid van 45 km/u, en er mogen maximaal twee personen in worden vervoerd. De motor is in Nederland dan ook begrensd op deze maximumsnelheid.

   Chatenet stella naar de sloop

   Onderdelen voor de Chatenet Stella zijn gewild

   Voor wie nog een Chatenet Stella heeft: de tweedehands onderdelen zijn zeer gewild, omdat daarmee relatief goedkoop een reparatie kan worden uitgevoerd. Een gebruikt onderdeel is immers altijd goedkoper dan nieuw. Veel garagehouders maken dan ook graag gebruik van de voorraden van de autosloperij om een klant op die manier te kunnen helpen met een goedkopere reparatie. Daarom is de kans groot dat je een aantrekkelijk prijs krijgt als je jouw Chatenet Stella (met schade) wilt verkopen.

   De autosloperij biedt een goede prijs voor een Chatenet Stella

   Wil je jouw Chatenet Stella, of een ander type van de Chatenet, zoals de CH26 of de CH30 verkopen als tweedehands brommobiel of als schadevoertuig? Dan kun je contact opnemen met de autosloperij. Zij bieden een vergoeding op basis van foto’s en beschrijving. Als je daarmee akkoord gaat wordt de minicar meestal gratis opgehaald. Wilt je de beste prijs voor jouw gebruikte Chatenet, ook als het om een sloopauto gaat? Neem dan contact op met een autosloperij!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Chatenet Stella verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl