Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Chevrolet Trans Sport verkopen

De Chevrolet Trans Sport is een auto die tot 2005 werd verkocht in Europa. De auto lijkt op een bestelbusje. Als je ruimte en comfort wil, dan is dit de auto die je zoekt. De Trans Sport is wel een andere versie dan de Chevrolet Venture en had weer bepaalde eigenschappen van de Pontiac Trans Sport.

Eigenschappen van de Chevrolet Trans Sport

De auto is een vijfdeursauto, een MPV. Dit houdt in dat de auto voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. De auto kun je zakelijk gebruiken als bestelbus, maar is ook ideaal als je met het hele gezin op vakantie wil. Deze auto kent een automaat met in totaal vier versnellingen. Het heeft een voorwielaandrijving, zescilinder motor en een vermogen van 188 pk. Binnen 11,2 seconde kan hij van 0 tot 100 kilometer per uur optrekken en de topsnelheid bereikt de Chevrolet Trans Sport op 177 kilometer per uur.

Beschadiging aan de auto

Heb jij thuis nog een Chevrolet Trans Sport staan? En is dat een auto met schade? Dat maakt niets uit. Het maakt niet uit of het om een oude auto, nieuwe auto, tweedehands of als de auto mankementen heeft. Bij de autosloperij kun je altijd terecht. Ook hoeft de auto niet per se nog een Apk-keuring hebben staan. We kunnen de auto repareren en opknappen en dan verkopen. Of we kopen alleen losse onderdelen van jouw auto om deze vervolgens weer her te gebruiken. Zo krijg je dan toch nog wat extra’s voor de onderdelen van jouw auto of je auto zelf.

Gratis ophaalservice

Wil jij direct geld verdienen aan je auto? Stop dan met advertenties plaatsen en zoeken naar een geschikte koper. Een autosloperij neemt hem graag van je over. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een indicatie van wat jouw auto nog waard zou kunnen zijn. Dan kun je alsnog beslissen om wel of niet tot verkoop over te gaan. Die beslissing maak je zelf. Wel kun je hier een leuk extraatje aan over houden. Ga je akkoord met de verkoop, dan wordt de auto bij jou thuis opgehaald, krijg je hier bewijs van en ontvang je direct het geld wat jouw auto waard is.

Chevrolet Trans Sport verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Chevrolet Trans Sport verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl