advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Mercedes-benz C 220 Cdi
   • 6 uur geleden
    Subaru Forester
   • 6 uur geleden
    Audi Audi A6 Allroad Quattro
   • 8 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 8 uur geleden
    Toyota Toyota Corolla Verso
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Citroën 2CV verkopen

   Weinig auto’s spreken zo tot de verbeelding als de Citroën 2CV. Een Citroën 2CV verkopen is dan ook nog net zo gebruikelijk als dat 68 jaar geleden was. Wilt u uw auto graag verkopen? Lees dan dit artikel.

   Direct uw Citroën 2CV of eend verkopen:

   Sloopauto kenteken

   De Citroën 2CV is misschien wel één van de meest iconische auto’s ooit gemaakt. Bijna iedereen heeft op een bepaalde manier weleens iets met de auto van doen gehad. Door de lange geschiedenis van de 2CV heeft hij dan ook zijn stempel gedrukt op vele generaties. Dat komt vooral omdat de 2CV voor iedereen bereikbaar was. En dat is hij nog altijd. Want hoewel hij al tientallen jaren uit productie is, is hij nog steeds gewild.

   Economy car

   De populariteit van de Citroën 2CV heeft te maken met de insteek van de fabrikant. Bij Citroën wilde men net na de Tweede Wereldoorlog een auto produceren die voor iedereen bereikbaar was. Of je nu een geslaagd zakenman of een arme student was, autorijden moest voor iedereen mogelijk zijn. Daarbij richtte Citroën zich vooral op de boeren van Frankrijk. De Citroën 2CV verkopen aan hen was de grote droom van de directie in die jaren. Om die reden maakte men van de 2CV dan ook een zogenaamde economy car.

   Onverminderd populair

   De 2CV wordt al sinds 1990 niet meer gemaakt. Tenminste, niet door Citroën. Er zijn nog altijd vele puristen die zich met het bouwen of herbouwen van de 2CV bezighouden. De originele, minimalistische aanpak van eind jaren veertig geniet daarbij de voorkeur. Wie heel goed zoekt kan echter ook nog altijd 2CV’s vinden die daadwerkelijk in die tijd zijn geproduceerd. Al zijn de modellen uit de eerste tien jaar niet heel gemakkelijk meer te vinden. Eigenaren die hun Citroën 2CV verkopen bezitten vaak iets nieuwere modellen, vanaf de tweede helft van de jaren vijftig. Ook dit zijn echte klassiekers.

   Bijnamen

   Er zijn maar weinig auto’s die zoveel bijnamen hebben als de Citroën 2CV. De meeste Nederlanders kennen dit model vaak alleen maar door zijn bijnaam, het Lelijke eendje of eend. In Engeland spreekt men ook wel over de Vliegende Vuilemmer. De oudste bijnaam is waarschijnlijk Paraplu op wielen. De naam die werd gegeven door de directie van Citroën zelf. Die kijk hielp echt wel de Citroën 2CV verkopen. De simpelheid werd namelijk een doel op zich.

   Citroën 2CV verkopen?

   Wilt u uw 2CV of eend verkopen? Dat kan op Autosloperij.nl. Wij kopen deze auto in iedere staat. Van sloopauto en schadeauto tot oude auto zonder apk of keuring of nette tweedehands auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Citroën 2CV verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl