advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 6 min geleden
    Opel Corsa
   • 8 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 14 min geleden
    Dacia Duster
   • 25 min geleden
    Skoda Octavia
   • 55 min geleden
    Skoda Fabia
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Citroën C1 verkopen

   Deze kleine auto van Citroën is niet uniek in zijn soort. De PSA Peugeot Citroën, waar deze auto gemaakt wordt, produceert namelijk ook de vergelijkbare Peugeot 107 en de Toyota Aygo. Deze kleine stadsauto’s lijken erg op elkaar, maar toch heeft iedere consument zijn eigen voorkeur voor een bepaalde auto. Je komt ze namelijk alle drie tegen in het straatbeeld.

   Zuinig

   De kleine C1 is de kleinste auto uit de C klasse dat het Franse bedrijf produceert. Naast de C1 hebben ze namelijk ook een C2, C3, C4, C5, C6 en C8. Voor de zuinige rijder is de C1 een uitstekende keuze. De auto verbruikt namelijk slechts 4,6 liter per 100 kilometer.

   Afmetingen

   Met een lengte van slechts 3,4 meter een een breedte van 1,6 meter is de C1 een goede auto om de stad te verkennen. Vanwege zijn afmetingen is de auto gemakkelijk te parkeren en bovendien in staat om te manoeuvreren door kleine straten.

   Varianten

   Er zijn verschillende varianten van deze auto op de markt gebracht. Namelijk een 3-deursvariant en een 5-deursvariant, een 1.0 benzinemotor en een 1.4 HDI dieselmotor en twee verschillende faceliften in 2009 en 2012. De eerste generatie van deze auto kwam in 2005 op de markt en de tweede generatie in 2014. De tweede generatie is overigens niet meer gelijk aan de Peugeot 107. De Peugeot veranderde de benaming van 107 naar 10.8.

   Citroën C1 verkopen

   In het stadsverkeer kom je ze vaak tegen wat al doet vermoeden dat het een gewilde auto is. De Citroën C1 is daarom voor sloperijen een gewilde auto. De autosloperij kan gebruikte onderdelen aanbieden als tweedehands auto onderdelen als u een schadeauto of sloopauto bezit. Ook tweedehands auto’s en auto’s zonder keuring of apk zijn gewenst, omdat deze opnieuw op de markt kunnen worden gebracht. Bent u benieuwd naar de vergoeding die kan worden betaald voor uw Citroën C1? Dan kunt u contact opnemen met de autosloop. U ontvangt een marktconform bod en bepaalt zelf of u hiermee akkoord gaat. Gratis ophalen door heel Nederland is mogelijk!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Citroën C1 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl