Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Citroën C3 verkopen

De Citroën C3 is een compacte auto, maar past nog perfect in de huidige tijd: vrolijk, trendy en een frisse look. Hij heeft een herkenbaar design en komt krachtig over. Beschikbaar in wel 36 kleuren!

Type motor van de Citroën C3

De motoren van de C3 zijn gelukkig zuinig in zijn soort. Je hebt de PureTech-benzinemotoren en de BlueHDi-dieselmotoren. De benzinemotor is een driecilindermotor en de dieselvariant bestaat uit de BlueHDi 75 en BlueHDi 100. De auto heeft een handgeschakelde versnellingsbak.

Citroën C3 verkopen

Varianten op de Citroën C3

Deze auto is echt een stadsauto, maar er is ook een sportieve variant van deze wagen. Dat is de Citroën C3 WRC. Je kunt deze auto vergelijken met auto’s uit de rallysport. Hij lijkt erg op zijn broertje, maar de motor is velen malen krachtiger. De WRC wordt gezien als auto met de krachtigste motor van Citroën. Citroën kwam ook nog met andere C3 versies, zoals de XTR: een stoere uitvoering van de standaard C3. Ook kwam de VTR, wat meer een sportieve look moest hebben. In 2008 kwam de Picasso, een wat compacter model. Afgelopen jaren zijn de C3 Phase 2 en Phase 3 bijgekomen. Zeer vernieuwd model, maar nog wel even krachtig.

De features van de Citroën C3

De auto heeft een 5-deurs uitvoering. De auto heeft een infotainment touchscreen, een ingebouwde navigatie en een dashcam. Dus mocht er bijvoorbeeld een ongeluk gebeuren, dan wordt alles gefilmd. Achterin zit je wellicht een beetje krap, daarentegen heeft de C3 wel voldoende opbergruimte. Als je wilt kun je kiezen voor en glazen panorama dak, waardoor je veel meer licht in de auto krijgt. Er is veel gefocust op comfort en dat merk je terug in de stoelen. Ze zijn breed, ruim en zorgen voor een goed zitcomfort tijdens het rijden.

Beschadigde auto verkopen

De Citroën is een krachtige auto en gaat zeker nog wel een paar jaar mee. Als je op zoek bent naar iets anders, kun je goed voor de C3 variant van Citroën gaan. Deze krachtige auto is betrouwbaar gebleken. Heb jij thuis nog deze Citroën waarvan de motor kapot is of gaat het om een auto zonder keuring? Niet gevreesd, ook deze is bij ons welkom.

Citroën C3 verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Citroën C3 verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl