advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 5 min geleden
    Skoda Fabia
   • 5 min geleden
    Suzuki Alto
   • 8 min geleden
    Nissan Nissan X-trail
   • 11 min geleden
    Nissan Nissan X-trail
   • 31 min geleden
    Bmw 225i Active Tourer
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Citroën C4 verkopen

   De C4 is een middenklasser van het merk Citroën. Hoewel de 4 doet vermoeden dat het een opvolger is van de C3 is de C4 eigenlijk een opvolger van de Citroën Xsara. Al sinds 2004 rijdt deze auto rond op de Nederlandse wegen en dan wel in een aantal varianten: de driedeursvariant C4 Coupé, de 5-deursvariant C4 Berline en de grotere variant C4 Picasso (de opvolger van de Xsara Picasso).

   Twee generaties

   Hoewel de C4 al sinds 2004 op de markt is, zijn er tot op heden pas 2 generaties op de markt gebracht. In 2004 verscheen de 1e generatie en in 2010 de tweede generatie. Hoewel de eerste generatie nog een driedeursvariant / coupé kende, heeft de tweede generatie alleen vijfdeursvarianten.

   Prijzen gewonnen

   In 2006 pakte de auto een grote prijs, namelijk de “World Car Design of the Year”. Daarnaast is de auto al eens door de ANWB uitgeroepen tot Trekauto van het jaar. De C4 Picasso werd in 2007 uitgeroepen tot gezinsauto van het jaar en in 2011 tot zakenauto van het jaar.

   Citroën C4 Picasso

   Deze speciale grotere variant van de C4 gebruikt een basis die langer is dan van het originele model. De Picasso is vergelijkbaar in twee varianten, namelijk de “normale” Picasso van 4,40m en de Grand Picasso van 4.59m. Door het uitbrengen van twee versies concurreert Citroën met de Renault (Grand) Scenic.

   Citroen C4 (Grand Picasso) verkopen

   Bent u in het bezit van een een dergelijke auto en wilt u deze van de hand doen? Dan kunt u een poging wagen bij de autosloperij. De autosloop koopt auto’s in alle staten, dus bijvoorbeeld een tweedehands versie, een sloopauto of een schadeauto van dit merk. Op basis van een aantal vragen en eventueel een aantal foto’s zal een bod worden uitgebracht en bovendien kan de auto gratis worden opgehaald. U bepaalt zelf of u akkoord gaat met het uitgebrachte bod of dat u het bod naast u neerlegt. De vergoeding kan oplopen tot meer dan duizend euro.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Citroën C4 verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl