advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 7 min geleden
    Opel Corsa
   • 9 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 15 min geleden
    Dacia Duster
   • 26 min geleden
    Skoda Octavia
   • 56 min geleden
    Skoda Fabia
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Daihatsu Terios verkopen

   Een SUV maar dan voor de drukke stad. Zo kun je de Daihatsu Terios verkopen aan vrienden en bekenden als ze er naar vragen. De Terios heeft namelijk de kracht van een SUV, maar de bouw van een stadsauto. Het is daarmee misschien wel de meest veelzijdige auto die er op de internationale wegen te vinden is. Dat hij zo geschikt is voor Europese binnensteden is een toevallige bijkomstigheid. Daihatsu produceert de Terios namelijk met een heel ander doel in het achterhoofd.

   Daihatsu Terios verkopen

   Daihatsu Terios verkopen

   Daihatsu Terios

   Japanse belastingwetten

   Een belangrijke reden waarom Japanse dealers de Daihatsu Terios verkopen is de Japanse belastingwetgeving. De Terios voldoet namelijk aan de zogenaamde Kei Car principes. Dit zijn kleinere, compactere modellen waar bepaalde belastingvoordelen voor gelden, Hoewel dit in Europa niet hetzelfde is, zijn Kei Cars wel populair omdat ze makkelijk in gebruik zijn. Doordat ze wat korter en compacter zijn is het bijvoorbeeld iets gemakkelijker parkeren met de Daihatsu Terios. Tegelijkertijd heeft de Terios juist ook veel weg van een sterke SUV.

   Vierwielaandrijving

   Sinds het prille begin van de Terios bij Daihatsu, in 1997, worden zowel modellen met tweewiel-aandrijving als met vierwielaandrijving geproduceerd. Dit maakt hem ondanks zijn wat kleinere motorinhoud toch krachtig. Omdat de Terios ook wat hoger is gebouwd voelt hij ondanks zijn geringe lengte en breedte toch aan als een SUV. Dit was dan ook precies waar Daihatsu zich op richtte toen het een SUV voor de Kei Car markt wilde ontwikkelen. De vierwielaandrijving kom je vaker tegen dan een Terios die slechts op twee wielen wordt aangedreven.

   Tweede generatie

   Hoewel er wel voortdurend aan de Terios wordt doorontwikkeld, is het model pas aan zijn tweede generatie bezig. Dat is opvallend omdat hij al bijna twintig jaar op de markt is. Nadat de eerste reeks negen jaar dienst had gedaan is de tweede reeks sinds 2006 op de markt. De tweede generatie is iets groter, breder en langer. Het is dan ook om die reden dat de oude lijn nooit geheel is gestopt, dit zou immers ten koste gaan van het originele idee, dat van een compacte SUV.

   Zeer gewild

   Omdat de Daihatsu Terios zo veelzijdig is, is hij zeer gewild. Dit geldt ook voor de tweedehandsmarkt. Je ziet veel mensen hun Daihatsu Terios verkopen. Opvallend is dat dit vaak de wat oudere Terios-modellen zijn. Hieruit kun je opmaken dat de bezitters de auto’s vaak met veel tevredenheid hebben gebruikt. Ze vonden het immers waard om er langere tijd in te blijven rijden. Anderzijds zie je vaak bij tweedehands Daihatsu Terios modellen dat er niet veel mee gereden is. De eigenaar gebruikte hem dan als boodschappenauto omdat het een goede stadsauto is.

   Daihatsu Terios sloopauto verkopen

   Verkoopt u de Terios aan een autosloperij, sloperij of autosloop? Dan maakt het niet veel uit in welke staat uw auto zich verkeert. Of het nu gaat om een nette tweedehands auto of een afgereden oude of kapotte schadeauto zonder apk of keuring. De waarde van de auto is afhankelijk van de staat waarin de auto verkeert en varieert van enkele tientjes tot soms duizenden Euro’s.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Daihatsu Terios verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl