advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Citroen Berlingo 1.9d 600
   • 3 uur geleden
    Mercedes-benz Glk 320 Cdi 4matic
   • 3 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 4 uur geleden
    Fiat Fiat Punto
   • 5 uur geleden
    Opel Agila
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Fiat Ducato verkopen

   De eerste Fiat Ducato verscheen in 1981 en werd geproduceerd door SEVEL, een samenwerkingsverband tussen het Italiaanse Fiat en het Franse PSA Peugeot Citroën. Door deze samenwerking wordt de eerste generatie Fiat Ducato ook verkocht onder de naam Citroën C25, Peugeot J5, Talbot Express en Alfa Romeo AR6. In de tweede generatie komen daar ook nog de Citroën Jumper en Peugeot Boxer bij. De Fiat Ducato wordt veel gebruikt als basis voor campervans en is in Europa dan ook één van de meest populaire mobihomes.

   Vier generaties Fiat Ducato

   Inmiddels zijn er vier generaties van de Fiat Ducato. De vier belangrijkste modellen zijn de Ducato 30, de Ducato 33, de Ducato Maxi en de Ducato Maxi 40. De Fiat Ducato ziet eruit als een cargobus en wordt veel gebruikt als bestelwagen, maar ook wel als televisiewagen van waaruit live verslag wordt gedaan. De Ducato is daarnaast ook leverbaar als passagiersbus, cut-away, chassis cab, ambulance en passagiersvan. De passagiersvan en ambulance hebben meestal een hoog dak. De meest bekende variant is toch wel de Ducato als basis voor een mobilhome.

   Fiat Ducato tweedehands verkopen

   Wil jij om wat voor reden dan ook van je Fiat Ducato af? Dan probeer je hem te verkopen. Dat blijkt in de praktijk niet altijd even gemakkelijk te zijn. Maar heb je er wel eens aan gedacht om je Ducato aan te bieden bij een autosloperij? Daar krijg je er een eerlijke prijs voor en ben je hem snel kwijt. Om een goed beeld van de waarde te krijgen, kun je verschillende autosloperijen in je omgeving benaderen. Ben je het eens met het geboden bedrag? Dan is de verkoop zo geregeld.

   Fiat Ducato naar de autosloperij brengen

   Is je Fiat Ducato kapot of is er sprake van een schadeauto? Dat is voor de autosloop geen enkel probleem. Als je Ducato niet als tweedehands auto doorverkocht kan worden, haalt het autodemontagebedrijf alle bruikbare onderdelen eruit. Die worden verkocht aan garagebedrijven en particulieren. Je kunt je Fiat Ducato altijd bij een autosloperij brengen. Is dat lastig? Dan haalt het sloopbedrijf hem meestal gratis bij je op. Daarbij krijg je meteen het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag. Zo kan de verkoop van je Fiat Ducato snel afgehandeld zijn.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Fiat Ducato verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl