advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 7 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 16 min geleden
    Citroen C5
   • 43 min geleden
    Mercedes-benz A 180 Cdi
   • 45 min geleden
    Bmw 5er Reihe
   • 1 uur geleden
    Fiat Fiorino 1.7 Td Van
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Ford Model T of T-Ford verkopen

   Ooit moest de Ford Model T verkopen aan het grote publiek mogelijk maken. Tegenwoordig is hij vooral populair onder de echte liefhebbers. Dankzij zijn bijzondere geschiedenis.

   Direct verkopen:

   Sloopauto kenteken

   De Ford Model T staat in Nederland ook wel bekend als de T-Ford. Dit is misschien wel het meest baanbrekende model dat ooit op de wereld is verschenen. De Ford Model T maakte autorijden namelijk voor het grote publiek mogelijk. Aan het begin van de twintigste eeuw was autobezit namelijk alles behalve vanzelfsprekend en dat moest maar eens veranderen. Daar bedacht men bij Ford een handige methode voor die hen tientallen jaren succes bracht.

   Aan de lopende band

   De sleutel tot succes werd de mogelijkheid om de fabricage tegen lage kosten te verzorgen. Voor de productie van de Ford Model T werd de lopende band gebruikt. Een manier die nieuw was voor Ford. Voor die tijd werden Fordauto’s met de hand gemaakt. Je kunt je voorstellen hoeveel sneller en efficiënter het bouwen van de auto’s ineens werd. Het maakte het ook mogelijk om hoe aantallen Ford Model T verkopen te realiseren. Daarmee werd het uiteindelijk de belangrijkste innovatie van de twintigste eeuw voor de autobranche.

   Een goede investering

   Een Ford Model T was ondanks zijn lagere prijs nog altijd een flinke investering. Wel lukte het Ford om de prijs steeds verder te laten dalen door de productiemethode steeds verder te verbeteren. Kostte de T-Ford in 1908 nog meer dan 800 dollar, in 1922 was dat nog maar 300 dollar.

   Wereldwijd icoon

   De Ford Model T werd uiteindelijk een wereldwijd icoon. En dat is hij nog altijd. Van het model werden er uiteindelijk 16,5 miljoen verkocht wereldwijd. Dat was mede te danken aan het feit dat hij bijna twintig jaar in productie bleef. Als je een Ford Model T tegenkomt dan is de kans bovendien groot dat hij niet uit Amerika komt. Ford liet fabrieken over de gehele wereld de Model T produceren. Ook in Europa werden er vijf neergezet. De T-Fords voor de Europese markt kwamen dus vooral uit Manchester, Berlijn, Kopenhagen, Cadiz of Dublin.

   Ford model T of T-Ford verkopen?

   Wij kopen uw T-Ford of Ford model T in alle staten. Het kan gaan om een tweedehands T-Ford die in nette staat verkeert, maar ook om een oude schadeauto of sloopauto zonder keuring of apk.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Ford Model T of T-Ford verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl