Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 26 min geleden
  Smart Smart Roadster Brabus
 • 32 min geleden
  Fiat Fiat Multipla
 • 36 min geleden
  Suzuki Wagon R
 • 40 min geleden
  Suzuki Wagon R
 • 43 min geleden
  Suzuki Wagon R
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Ford Thunderbird verkopen

De Ford Thunderbird verkopen komen boven de vier miljoen uit. De auto was dan ook bijzonder voor zijn tijd. Daar zit een verhaal achter.

Direct verkopen:

Ford Thunderbird verkopen

De geschiedenis van de Ford Thunderbird is best bijzonder te noemen. Eigenlijk was het de bedoeling dat de Thunderbird gericht zou worden op de sportieve markt. Maar de kans is groter dat je er één tegenkomt die veel meer op luxe en uiterlijk is gericht. Met de Thunderbird maakte Ford namelijk de Personal Luxury Car prominent in de autowereld. De bezitter ervan moest zich comfortabel voelen en de beleving stond centraal. Door de introductie van de Thunderbird veranderde Ford daarom het autorijden voorgoed.

Toch maar groot

Waarschijnlijk ken je de Thunderbird vooral als zo’n typisch Amerikaans model dat eigenlijk veel te groot voor de Europese wegen is. Toch was de Thunderbird eerst vooral bedoeld als sportief model, iets wat Ford later met de Mustang alsnog bracht. De Thunderbird veranderde echter al snel in een grotere auto die luxe en comfort voor iedereen betaalbaar moest maken. Een Ford Thunderbird verkopen werd gedaan met de nadruk hierop. Al snel werd de Thunderbird daarom toch ook weer groter. Daarmee verdween het idee van snelheid definitief naar de achtergrond.

Meerdere generaties

Zoals wel vaker het geval is bij Ford, bleef de Thunderbird lang in productie. Van dit model zijn elf generaties in vijftig jaar in omloop gebracht. Daardoor kwam het regelmatig voor dat autoliefhebbers door de nieuwste Thunderbird juist geïnteresseerd raakten in oldtimers. Het gebeurt nog altijd vaak dat zij hun nieuwe Ford Thunderbird verkopen, omdat zij op zoek zijn gegaan naar een klassiek model uit de jaren vijftig. Al kopen sommige liefhebbers ook gewoon beide modellen, eentje voor gebruik en eentje voor het plezier.

De tweezitter is voor puristen

Vraag een echte Thunderbirdliefhebber welke generatie zijn favoriet is en hij zal altijd naar de allereerste verwijzen. Hoewel de Thunderbird bijna uitsluitend in vierzitsmodellen is geproduceerd is juist de tweezitter uit 1955 zeer populair onder verzamelaars en andere oldtimerfanaten. Het 1955 model werd daarom in 2002 korte tijd nieuw leven ingeblazen. Al vonden de liefhebbers deze twee uitersten nauwelijks vergelijkbaar.

Ford Thunderbird verkopen?

Wilt u uw oldertimer, tweedehands auto, schadeauto, sloopauto of oude Ford Thunderbird verkopen? Dat kan aan de autosloperij of autosloop. Ook als uw auto geen apk of keuring heeft.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Ford Thunderbird verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl