Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Honda Jazz verkopen

De Honda Jazz wordt gezien als veiligste stadsauto. Deze vijfdeurs hatchback personenauto is gefabriceerd door Honda, een Japans automerk. Sinds 2002 is de auto in Nederland te verkrijgen. In andere werelddelen is dit model bekend onder de naam Honda Fit. In Nederland komt de Honda Jazz met een 1.2 of 1.4 liter i-DSI-benzinemotor. Hij heeft veel ruimte binnenin en is zeer flexibel in te delen. Deze compacte auto combineert elegantie met praktisch.

Eigenschappen van de Honda Jazz

De Honda Jazz is een vijfdeursauto. Hij heeft praktische mogelijkheden en goede rij eigenschappen. De vloer is laag, omdat de brandstoftank niet onder de achterbank geplaatst is. Er is hierdoor meer binnenruimte in de auto. De auto maakt vrij weinig lawaai en rijdt zuinig. De auto rijdt op benzine en heeft een motorinhoud van 1339 cc. Hij heeft een viercilinder motor en een voorwielaandrijving. Het is een handgeschakelde auto met vijf versnellingen. Hij rijdt gemiddeld 1 op 17.9. Op de buiten- en snelwegen is dit zelfs 1 op 20.4. De auto is voorzien van stuurbekrachtiging, tractiecontrole, airbags, airconditioning en de ruiten bedien je elektrisch.

Honda Jazz vroeger en nu

In 1983 verscheen de eerste Honda Jazz. Deze werd als stadsauto gelanceerd. De vijfdeurs hatchback is een echte personenauto. Na drie jaar had Honda het alweer gezien met dit model. Pas in 2002 deed de Jazz weer opnieuw zijn intrede. In 2011 kwam Honda met de hybride versie van de Jazz. Dit werd meteen een verkoopsucces.

Honda Jazz verkopen

De Honda Jazz is een fijne auto, een betrouwbaar merk en rijdt soepel over de weg. Deze auto ligt goed in de markt en zal je prima kunnen verkopen. Als je zelf geen tijd en/of zin hebt om hier moeite voor te doen, dan hoef je alleen maar even langs de plaatselijke autosloper te gaan. Je kunt ook het formulier op onze website invullen. Je krijgt van ons kosteloos en vrijblijvend een aanbod. Dit bod is gebaseerd op de staat, bouwjaar en type model van jouw Honda Jazz. Wij kunnen je auto gratis bij je ophalen en het bedrag krijg je gelijk van ons mee.

Honda Jazz naar autosloper

Rijd jij rond in een auto zonder apk? Is het een schadeauto of een auto met een kapotte versnellingsbak? Wellicht kun je er via de lokale autosloperij nog wel geld voor krijgen. Ga vrijblijvend langs en bespreek wat jouw sloopauto eventueel nog waard is.

Honda Jazz verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Honda Jazz verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl