advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 57 sec geleden
    Saab Saab 9-5
   • 10 min geleden
    Opel Corsa
   • 12 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 18 min geleden
    Dacia Duster
   • 29 min geleden
    Skoda Octavia
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Honda Legend verkopen

   In 1985 kwam de eerste versie van de Honda Legend op de markt. Dit is een limousine soort in de hogere middenklasse (E-segment). In Noord-Amerika en in Hong Kong heette de auto, tot 1996, de Acura Legend. Sindsdien heet de auto daar Acura RL. De Legend bracht veel commotie met zich mee, omdat daarop veel reacties kwamen, onder andere Toyota en Nissan kwamen met hun eigen variant: de Lexus LS400 en de Infiniti Q45.

   Eigenschappen van de Honda Legend

   Waar de auto om bekend staat, is het comfort. De wegligging is perfect. De auto kent een soepele vering en de motor maakt vrijwel geen lawaai. De stuurbekrachtiging is degressief, dus dat is even wennen. De Legend heeft een schuif-kanteldak, een automatische klimaatregeling en je kunt de ramen elektrisch bedienen. Hij rijdt op benzine en is beschikbaar in een voor- en achterwielaandrijving. Binnen 7,3 seconde trekt de auto op van 0 tot 100 kilometer per uur. Zijn topsnelheid ligt maar liefst op 250 kilometer per uur. Hij rijdt gemiddeld 1 op 12.

   Honda Legend vroeger en nu

   De eerste generatie van de Legend kwam in 1985 uit. Dit was een sedan uitvoering. Deze uitvoering had een 2.5 liter V6 motor met elektronische benzine-inspuiting en met een vermogen van 173 pk. Niet veel later kwam er een uitvoering waarbij de motor een geregelde katalysator had. Hierdoor liep het vermogen iets terug naar 150 pk. Al voor die tijd was de auto zeer goed uitgerust. In 1990 kwam er een tweede generatie. De afmetingen van de auto namen toe, maar ook de motor werd verbeterd: er kwam een V6 motor met een vermogen van 205 pk en een cilinderinhoud van 3.2 liter. Deze coupé wordt gezien als bestverkochte Legend. Zo werd de Legend steeds beter en beter. Inmiddels is de auto zeer luxe en van alle gemakken voorzien.

   Staat van de auto

   In welke staat je auto is, maakt niet zoveel uit. Wij willen je oude auto graag bekijken, want de kans is aanwezig dat er nog bruikbare onderdelen in de schadeauto te vinden zijn. Daarvoor ontvang je een leuke prijs. Dus een kapotte motor of een versnellingsbak die kapot is, maakt voor ons niets uit. Vul het formulier op onze website in en weet binnen korte tijd wat jouw auto waard is.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Honda Legend verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl