advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 33 min geleden
    Toyota Toyota C-hr
   • 38 min geleden
    Opel Astra Tailgate X1.6sz Automatic E2
   • 53 min geleden
    Peugeot 206
   • 1 uur geleden
    Iveco 35s15
   • 2 uur geleden
    Ford Fiesta
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   JDM City verkopen

   Heb je vele jaren met veel plezier in een JDM City gereden en wil je hem nu verkopen? Dan kunt je terecht bij de autosloper. Een brommobiel met schade levert bij verkoop nog steeds een goede prijs op, omdat er meestal nog waardevolle onderdelen zijn die kunnen worden gedemonteerd, gereinigd en verkocht. Ook als de minicar nog rijdt kun je hem als tweedehands brommobiel aanbieden. Een brommobiel met schade is vaak lastig particulier te verkopen en ook een garage biedt meestal geen aantrekkelijke prijs. De autosloperij kan dan uitkomst bieden.

   Een brommobiel biedt mobiliteit aan iedereen

   Met een JDM City brommobiel ben je veel beter mobiel dan op de fiets of de scooter. Ook het openbaar vervoer biedt niet overal uitkomst. Daarom kiezen mensen soms voor een brommobiel als een auto geen optie is. Een brommobiel is goedkoper in aanschaf en er is geen autorijbewijs voor nodig. In Frankrijk begon de productie van brommobielen eind jaren tachtig, vanaf de jaren ’90 werden ze ook in Nederland populair. In Frankrijk gelden wel soepelere regels dan in Nederland, zo ligt de maximumsnelheid in ons land op 45 km/u, in Frankrijk is dit hoger. In Nederland mag er geen passagier achterin, dit is in Frankrijk wel toegestaan.

   Onderdelen van de JDM City zijn populair

   Als je met jouw JDM City een aanrijding hebt gehad of een reparatie te duur is, dan is hij zeer gewild als sloopvoertuig. Zowel garagehouders als particulieren zijn regelmatig op zoek naar onderdelen voor de City, de Titane of de Albizia. Tweedehands onderdelen voor je minicar zijn natuurlijk altijd goedkoper dan nieuwe. Voor sommige brommobielen zijn nieuwe onderdelen niet meer te koop, omdat het type inmiddels geruime tijd uit productie is genomen. Dan kan de autosloperij uitkomst bieden met een ruim assortiment gebruikte onderdelen voor de JDM brommobiel.

   Zo krijg je een goede prijs voor een JDM City brommobiel

   Als je een JDM City hebt met schade, dan kun je hem te koop aanbieden aan een autosloperij. Zij bieden een prijs op basis van jouw beschrijving. Enkele foto’s bijvoegen is meestal niet noodzakelijk, maar soms wel verstandig. Zo kan er direct een bod worden uitgebracht. Als je instemt met de geboden prijs, dan wordt jouw JDM brommobiel meestal gratis opgehaald.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "JDM City verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl