Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Kia Carens verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Kia Carens verkopen".

Kia Carens verkopen

De Kia Carens is een compacte MPV. Hij werd in 1999 op de markt gebracht door het Koreaanse merk Kia. Hij is geschikt voor meerdere doeleinden: privé en zakelijk. Hij is het meest bekend onder de naam Kia Rondo.

Kia Carens van vroeger tot nu

In 1999 kwam het eerste model van de Carens op de markt. Al snel kwam in 2002 een vernieuwde versie. Deze had een 1.8 liter benzinemotor. De keuze was ook nog tussen een handgeschakelde en automatische variant. Tussen 2006 en 2013 kwam de tweede generatie van de Kia Carens op de markt. De motor was flink verbeterd. En ging van 2.0 liter naar 2.7 liter met een V6 motor. De auto was beschikbaar in een vijf persoons of zeven persoonsvariant. In 2013 kwam Kia met een derde generatie. Het heeft een 2.0 liter viercilinder GDI-motor en een vermogen van 164 pk.

Kia Carens, een geschikte auto?

De Kia Carens is een auto die prima rijdt, hij ziet er onopvallend, maar goed uit en is zeer ruim. Hij heeft, afhankelijk van diesel of benzine, een B of D-label. Ruimte is er zeker. Je kunt de stoelen in de auto verstellen. Je kunt veel in de auto inklappen of verschuiven, als je extra ruimte wilt creëren. Daar heeft Kia goed ver nagedacht. Het is dus erg flexibel en multifunctioneel. Hij is niet lawaaierig, heeft een schokdemping en rijdt zeer comfortabel.

De staat van de Kia Carens

In welke staat is je Kia Carens? Is deze beschadigd? Rijdt hij überhaupt niet meer? Rijdt de auto zonder apk of zonder keuring? Het maakt niets uit bij de autosloper. Zelfs een kapotte Kia Carens is welkom. Er wordt gekeken naar de onderdelen die nog wel bruikbaar zijn. Deze kunnen namelijk eventueel nog hergebruikt worden in andere kapotte auto’s. Daarvoor ontvang jij direct een bedrag. Mochten we de hele oude auto willen overkopen, dan doen we een bod op basis van de waarde van de auto met schade. Dit is gebaseerd op het type, het jaartal en allerbelangrijkst: de staat van de auto. Zo weet je gelijk wat jouw oude auto nog waard is.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl