Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 12 min geleden
  Opel Tigra
 • 13 min geleden
  Opel Tigra
 • 15 min geleden
  Bmw 1er Reihe
 • 16 min geleden
  Renault Twingo
 • 26 min geleden
  Toyota Toyota Yaris
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Kia Pregio verkopen

Het is alweer een tijdje geleden dat de Kia Pregio uit productie werd genomen door de Aziatische autofabrikant. Toch is de Pregio nog altijd een gewilde bestelbus. Dat heeft veel te maken met het feit dat hij speciaal gemaakt was om een zware lading te kunnen vervoeren, maar tegelijkertijd goed handelbaar was in stedelijk gebied. Veel zelfstandig ondernemers zijn daarom tot op de dag van vandaag op zoek naar eigenaren die hun Kia Pregio verkopen. En dat terwijl de bestelbus in zijn eerste jaren helemaal geen succes leek te worden.

Kia Pregio verkopen

Kia Pregio verkopen

Vooral buiten Europa populair

De markt voor bestelbusjes is in Europa redelijk goed gevuld. Dat betekent dat de marktaandelen voor alle busjes wat kleiner zijn, omdat ze simpelweg meer concurrentie hebben. Buiten Europa was dat echter lange tijd anders, daar was vooral Volkswagen populair en werd de Kia Pregio een echte concurrent. Het was dan ook daar waar de Kia Pregio in eerste instantie zijn successen boekte. Zo was de Pregio in Brazilië enige tijd de best verkochte auto die buiten Zuid-Amerika werd geproduceerd. Populairder dus ook dan alle familieauto’s.

Het beste van Azië

Eigenlijk is die Kia Pregio het best te omschrijven als een auto die het beste van Azië te bieden heeft. Dat komt omdat in de periode waarin Kia de Pregio produceerde de fabrieken van verschillende technieken gebruikmaakte. Zo kan het dus dat in de Pregio invloeden van zowel Mitsubishi, Hyundai als Mazda zijn terug te vinden. Uiteraard aangevuld met eigen kennis en kunde van Kia zelf. Dit kwam de Kia Pregio lange tijd ten goede en gaf hem zijn gunstige plek op de bestelbusjesmarkt.

Vooral geschikt voor goederen vervoer

De Kia Pregio is vooral geschikt voor goederenvervoer. Zijn laadruimte en zijn onderstel zijn erop gebouwd om zware ladingen te kunnen vervoeren. Kia maakte het er zelfs een zaak van zo veel mogelijk ruimte te creëren hiervoor. Dit ging echter wel ten koste van het aantal te vervoeren personen. Dit was ook een reden om geen nieuwe generaties meer op de markt te brengen. Kia besloot een geheel nieuw model hiervoor in de plaats te ontwikkelen.

In goede staat te krijgen

Als je een kijk je neemt op de verschillende occasionssites bij eigenaren die hun Kia Pregio verkopen dan zal het je opvallen in welke staat ze zich bevinden. Hoewel de Pregio vooral gericht was op goederenvervoer zijn veel bestelbusjes namelijk nog met lage kilometerstand in het aanbod opgenomen. Dit is opvallend omdat de jongste Kia Pregio al meer dan tien jaar oud is. Dit maakt de Pregio echter heel aantrekkelijk voor kopers omdat de prijs-kwaliteit-verhouding heel hoog is.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Kia Pregio verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl