advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!

  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 6 min geleden
    Saab Saab 9-5
   • 15 min geleden
    Opel Corsa
   • 17 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 23 min geleden
    Dacia Duster
   • 33 min geleden
    Skoda Octavia
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Mazda Demio verkopen

   In 1996 kwam de Japanse autofabrikant Mazda met een mini-MPV wagen: de Mazda Demio. Het formaat van de auto ligt tussen de Suzuki Wagon R+ en de Daihatsu Gran Move. In 1998 kwam de promotie van de Demio naar Europa in de stad Valencia, te Spanje. Deze praktische wagen is een prima rijdende auto.

   Eigenschappen van de Mazda Demio

   Toen in 1998 de Mazda Demio naar de Europese markt kwam, had hij maar één benzinemotor. De motor had een cilinderinhoud van 1.3 liter en een vermogen van 63 pk. De Demio is een praktische en ruime auto, omdat je de achterbank goed in kan klappen. Dit zorgt voor extra ruimte. Er is veel opbergruimte en er zijn bekerhouders voor je koffie of flesjes. In 2000 kwam er een nieuwe versie waardoor de benzinemotor naar 1.5 liter ging en een vermogen van 75 pk.

   De concurrent van de Demio

   Een concurrent van de Mazda Demio is de Toyota Vitz. Beide auto’s zijn in de loop der jaren veranderd van omgang, verbeterd in comfort en krijgen steeds betere technische vaardigheden. Beide type auto’s hebben varianten die ruimte bieden aan vier of vijf passagiers. Er is voldoende laadruimte. De Demio oogt wat slanker, maar de Vitz heeft is net weer iets ruimer qua zitruimte. Toyota staat bekend om duurzaamheid en daarmee wint de Vitz het wel van de Demio. De Demio heeft echter een betere acceleratie en een snellere pedaalrespons.

   Verkoop van de Mazda Demio

   De oude auto wordt niet meer geproduceerd, dus als je er nog één thuis hebt staan, dan zijn er wel mensen die de kar over willen kopen. De MPV-auto is een leuke auto om in te rijden. Mocht je deze willen verkopen, dan hoef je dat niet alleen aan te pakken. De autosloper wil je daarbij helpen. Kom gerust een keer langs een vraag een offerte voor je auto aan. Op basis van het bouwjaar, de staat en het type model, wordt er een bod op je auto gedaan. Je kunt hiermee akkoord gaan. Door snel een afspraak te regelen, wordt je auto gratis thuis opgehaald. Je krijgt dan gelijk het afgesproken bedrag.

   Schadeauto weg doen?

   Wil jij je schadeauto naar de sloop brengen? De sloop neemt auto’s met kapotte motor, koppakking lek en auto’s zonder apk gerust aan. Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Mazda Demio verkopen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24

     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl