Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Mazda Premacy verkopen

In 1999 kwam de Japanse autofabrikant met een middel MPV-auto: de Mazda Premacy. De Premacy werd geleverd met drie motoren: een 1.8 liter benzinemotor met 101 of 114 pk. Daarnaast was er een 2.0 DiTD direct ingespoten dieselmotor van 90 pk-variant en in 2000 kwam er een derde variant die een dieselmotor van 100 pk had. De opvolger van de Premacy was de Mazda 5. In Japan heeft de 5 nog de naam van de Premacy aangehouden. Hoewel deze variant ook plaats biedt aan zeven personen, terwijl de Premacy alleen plaats bood aan vijf passagiers.

Specificaties van de Mazda Premacy

Deze midi MPV is een vijfdeursauto die handgeschakeld is met vijf versnellingen. Er kunnen vijf passagiers in deze auto zitten. De auto heeft een brandstofmotor dat op benzine rijdt. De Premacy heeft een voorwielaandrijving. Hij heeft een viercilindermotor in lijn en een vermogen van 100 pk. De cilinderinhoud bedraagt 1839 cc. De topsnelheid van de Premacy ligt op 175 kilometer per uur. In 11,8 seconde bereikt hij een snelheid van 0 tot 100 kilometer per uur. Gemiddeld rijdt deze Mazda 1 op 12.0.

Concurrentie van de Mazda Premacy

De directe concurrentie van de Mazda Premacy is de Renault Scenic. De Mazda Premacy heeft minder brandstof nodig om aan gelijk vermogen te komen als de Scenic. De Renault Scenic heeft een vermogen van 130 pk, terwijl de Mazda Premacy een vermogen van 99 pk heeft. De Scenic kan sneller optrekken dan de Premacy. De Mazda is lichter wat betreft gewicht. De Renault Scenic gebruikt over het algemeen minder brandstof en heeft ook minder CO2-uitstoot.

Beschadigde Mazda Premacy inleveren?

Je denkt al snel dat je met een schadeauto weinig kanten op kunt. Maar niets is minder waar. Bij de autosloperij heten we jou en je kapotte auto van harte welkom. Vaak zijn er nog bruikbare onderdelen waar we nog wel iets mee kunnen. En het leuke is: je krijgt gewoon betaalt voor deze losse onderdelen! Mocht je een auto zonder apk-keuring hebben? Ook dat is geen probleem. Kom gerust langs met je sloopauto en laat hem beoordelen. Je weet in mum van tijd waar je aan toe bent.

Mazda Premacy verkopen

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Mazda Premacy verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl