Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 1 uur geleden
  Peugeot 307
 • 1 uur geleden
  Volvo S60
 • 2 uur geleden
  Mercedes-benz 210
 • 2 uur geleden
  Volvo 850 2.5 I 20v
 • 3 uur geleden
  Volkswagen Polo
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Mercedes Benz C-klasse verkopen

De Mercedes C-klasse is nog een betrekkelijk jonge auto. Hij is pas sinds de jaren negentig in productie. Het is echter wel de Mercedes die het meest tot de verbeelding spreekt bij veel mensen. Dat komt vooral omdat hij een ander publiek aanspreekt dan veel andere auto’s doen. Bovendien wordt hij al vele jaren in verschillende varianten uitgegeven, waardoor de C-klasse eigenlijk voor ieder wat wils heeft te bieden. De Mercedes C-klasse is vaak het begin van een band met het merk voor de rijder.

Mercedes Benz C-klasse verkopen

Mercedes Benz C-klasse verkopen

Opvolger van de 190

De C-klasse werd in de jaren negentig bedacht als opvolger voor de Mercedes 190. Dit was destijds het kleinste model dat Mercedes te bieden had. Dat gold ook voor de C-klasse totdat de A-klasse werd toegevoegd. Dat de C-klasse nieuw werd geïntroduceerd was opvallend, want de 190 was nog niet zo heel lang in productie. Toch vond Mercedes de tijd rijp voor iets nieuws. Al duurde het wel even tot de plannen tot uitvoering kwamen, de auto was namelijk al in 1989 klaar voor productie.

Instapmodel

Lang werd de C-klasse gezien als het instapmodel van Mercedes. En dat is hij eigenlijk nog steeds. Dit is ook een belangrijke reden waarom ook tweedehands de Mercedes Benz C-Klasse verkopen goed blijven. Het gat met de A-klasse is namelijk nog altijd redelijk groot. De C-klasse is nog altijd de auto die meer tot de verbeelding spreekt van de beginnende Mercedesrijder. Dit heeft ook te maken met het design, dat van de C-klasse dichter bij andere Mercedes modellen ligt dan de A-klasse.

Duurzaamheid

De Mercedes is altijd al duurzamer dan veel andere modellen geweest. In de C-klasse wordt daar veel aandacht aan besteed. Zo zijn de modellen door de jaren heen met iedere generatie iets lichter geworden dan zijn voorganger. Ook is veel gedaan om de uitstoot te verminderen. Dit is overigens ook belangrijke informatie als je kijkt op plekken waar ze occasions van de Mercedes C-klasse verkopen. Door de ontwikkeling is de motorinhoud al een aantal generaties niet meer gelijk aan het nummer. Een C200 kan bijvoorbeeld een 1.8 motor hebben.

Veel keus

Mercedessen zijn over het algemeen vrij solide en stevig gebouwd. Dat betekent dus ook dat het aanbod van occasions wat groter is. Mercedes C-klasse modellen die uit de beginperiode komen zijn nog altijd verkrijgbaar op de verschillende autodealersites. Die staan daar naast de wat recentere Mercedes C-klasse auto’s die te koop worden aangeboden. Daarom heb je als je een tweedehands Mercedes wil aanschaffen genoeg keus. Het is dus makkelijker dan ooit om te beginnen met Mercedes rijden.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Mercedes Benz C-klasse verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl