Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 1 uur geleden
  Peugeot 307
 • 1 uur geleden
  Volvo S60
 • 2 uur geleden
  Mercedes-benz 210
 • 2 uur geleden
  Volvo 850 2.5 I 20v
 • 3 uur geleden
  Volkswagen Polo
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Mercedes Benz E-klasse verkopen

De Mercedes Benz E-klasse is een bijzondere auto. Hoewel de Mercedes Benz C-klasse misschien wat meer tot de verbeelding spreekt dan de E-klasse. En hoewel de A-klasse meer dan de E-klasse als het instapmodel geldt. Toch is juist de Mercedes Benz E-klasse de best verkochte Mercedes allertijden. Daar zijn meerdere redenen voor. Dat komt omdat er door de jaren heen allerlei verschillende varianten zijn uitgebracht. Daardoor is hij in de betrekkelijk korte tijd waarin hij bestaat tot zulke hoogten gegroeid.

Mercedes Benz E-klasse verkopen

Mercedes Benz E-klasse verkopen

Dertien miljoen exemplaren

De E-klasse is vaker verkocht dan elke andere Mercedes die gemaakt is. Nog niet zo lang geleden werd bekend dat sinds de E-klasse in 1993 zijn intrede deed, Mercedes meer dan dertien miljoen exemplaren produceerde en verkocht. Dit zijn alleen de nieuwe modellen. Vele hiervan zijn inmiddels ook al een sof vaker van eigenaar gewisseld als tweedehands model. Dit is opvallend omdat de E-klasse eigenlijk het topmodel van Mercedes is, de auto waar je pas na enkele jaren ervaring met Mercedes bij terecht komt.

Taxiwereld

Een belangrijke reden waarom de E-klasse zo vaak verkocht wordt is dat hij een belangrijke rol speelt in het personenvervoer in de wereld. Denk er maar eens over na hoe vaak je een E-klasse als taxi ziet rondrijden. Dit is niet alleen in Nederland, maar in tientallen landen in de hele wereld het geval. Daardoor is er al een groot aandeel aan E-klasse rijders, die ook nog eens veel mensen hun eerste ervaring meegeven. Hierdoor stappen regelmatig mensen over naar de E-klasse.

Politie en ambulance

Niet alleen in het personenvervoer is de E-klasse een voorloper. Een andere branche waarin de E-klasse al sinds zijn introductie zeer populair is, is bij de hulpdiensten. Zowel de Nederlandse politie als het ziekenvervoer maakt veel gebruik van de E-klasse. Dit is overigens net als bij taxi’s ook in veel andere landen in Europa en Azië het geval. Vaak zijn deze Mercedes Benz E-klasse voertuigen echter wel aangepast aan de specifieke wensen van de hulpdienst. De verhoogde ambulance is hier een voorbeeld van.

Leuk feitje

Als je een E-klasse uit de echte beginperiode bezit, ongeveer rond 1994, dan kan het zijn dat je een auto hebt die het resultaat is van een bijzondere samenwerking. In die tijd is namelijk korte tijd een speciale sportuitvoering van de E-klasse gemaakt met behulp van de technici van Porsche. Je kunt deze herkennen aan de naam. Als je een Mercedes 500 E of E500 bezit van rond die periode, dan is het de goede. Als dit het geval is dan heb je dus een mooi verhaal waarmee je jouw Mercedes Benz E-klasse verkopen kan.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Mercedes Benz E-klasse verkopen".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl